Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, veletek volt ilyen mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, veletek volt ilyen mikor iskolába jártatok?

Figyelt kérdés

Hogy egy fiú/férfi bunkò v hideg-rideg volt veletek, és utána összejöttek?

Leginkább az egyetemi évekre gondoltam, de mindegy végülis

2020. okt. 31. 05:14
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Nem iskolai közegben, de megesik.

Valahol vmi feszültséglevezetésnek jön ki néha.

Pl ilyenek, amikor a barátommal veszekedes közben a közelségtöl jön ez a vad szex, felfokozott állapot van ugye eleve, amire még rátesznek az ösztönök is es ez a disszonancia vagy ellentmondàs abban a pillanatban, valami őrületes.

Vagy volt barátomnak volt egy srac lakotársa, aki ugye alap, hogy nem kaphatott meg engem, nekem meg alap volt, hogy ö nem is kell, szépen csendben elkezdtük utálni majd gyülölni egymàst de még veszekedni is, vendeglatos is volt, megesett hogy beültünk a haverjaival hozzájuk szendvicsezni stb, hát ott is leült velem szembe es nyomtuk egymásnak az ideget de arccal közel egymáshoz egymas szemébe nézve szoszerint, kb egy kanál vizben is megfolytottuk volna egymast es mindennek is maga az ösztönök volt az alapja, hogy ö akar de nem lehet en nem akarom, de ö akar erösebb lenni, ö akar a ferfi lenni, meg akar törni, aztan a baratommal ugy alakult hogy szakitunk,par honap mulva ertelmes hangon tudtam már ezzel a sraccal beszelgetni es akkor es ott jött minden ki, az addig elnyomott ösztönök hirtelen tripla elövel törtek elö.akartam öt.

De ès akkor is otthagytam.

Sulikban hasonlok nekem mèg nem voltak. Egy olyan akivel nincs meg egy mèlyebb ismerettségi szint azon kivül hogy egy suliba járunk azzal nem is kerülünk egy hullamra , csak utàl bunkozik maximum, idáig már nem jut el a ďolog, hogy kialakuljon a vonzás.ahogy látom a srácokon a legtöbben a racionalitáson nem látnak tul

2020. okt. 31. 05:38
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
El akartam olvasni az 1-es választ, de ezt a helyesírást sajnos nem értem... ☹️
2020. okt. 31. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Nem, és nem is lesz ilyen. Egy életre megjegyzem a bunkókat.
2020. nov. 8. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Nem, mivel ezzel a viselkedéssel egy életre leírta magát nálam.
2020. nov. 8. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem.Aki velem bunkón viselkedett az számomra az is maradt.Nem tudtam megkedvelni.
2020. nov. 8. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, volt. SOkszor így fejezik ki, ha valaki tetszik neki -ne kérdezd az okát, miért.
2020. nov. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!