Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek a páromnak ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2,5 éve tragikus hirtelenséggel (nem betegség következtében) meghalt az akkori barátnője. Mai napig nagyon érzékenyen érinti a téma, ha ritkán felmerül. Ma mentünk ki a temetőkbe, hogy elkerüljük a tömeget, oda is mentünk, ahol a lány van eltemetve. Ahogy odaérünk a sírhoz elkezdett remegni ès zokogni, 5 hónap alatt sosem láttam még ennyire szomorúnak. Próbáltam nyugtatni, hogy biztosan fentről néz téged és büszke az elmúlt időszakban elért eredményeire és örül neki, hogy hosszú idő után újra boldog vagy. Annyira rosszul volt, hogy mondta, hazafele inkább én vezessek és még a kocsiban is sírt, egyszerűen nem bírtam megnyugtatni, a szívem szakadt meg, hogy ennyire szomorú és nem tudok neki már mivel segíteni.
Inkább az a kérdés, jó ötlet-e kapcsolatban lenni vele.
2020. okt. 30. 18:14
2/11 A kérdező kommentje:
Ez egy ekkora tragédia az életében, hogy csodálom, hogy ép ésszel túlélte. Nem pótlék vagyok neki, ezt még a kapcsoltunk kezdetén letisztáztuk, valamint érzem is rajta, hogy nagyon szeret.
2020. okt. 30. 18:16
3/11 anonim válasza:
Pszichológus, nem tudta feldolgozni még a gyászt.
De ezután elgondolkodnék, biztosan szeret-e engem, ha ennyire megrázta.
2020. okt. 30. 18:16
4/11 anonim válasza:
Sajnos ennél többet nem tudsz. Szerintem amit tettél jó volt, hagyni kell őt egyszerűen, Gyászol még sajnos és valahol mindig benne lesz ez. Az, hogy megértő vagy és hozzád bizalommal fordulhat, az a legjobb, amit tehetsz. Szerintem nagyon jól álltál hozzá.
2020. okt. 30. 18:17
5/11 anonim válasza:
Hagyd. Az a maximális bizalom jele, hogy veled ment oda! Ha megnyugszik, akkor kérdezz rá, hogy mire lenne szüksége, addig nem kell piszkálni, körbeudvarolni.
2020. okt. 30. 18:27
6/11 anonim válasza:
O tehetett a halálról?
2020. okt. 30. 19:31
7/11 A kérdező kommentje:
Nem, ott sem volt a halála bekövetkeztekor, a lány a barátnőivel volt.
2020. okt. 30. 20:29
8/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó barátnő vagy. Ezek alapján érzelmileg érett embernek tartalak. Nem érné meg egy halottra féltékenykedni, de nagyon sokan ezt tennék a helyedben.
Természetes, hogy fáj neki a gyász. Úgy látom, köztetek megvan a bizalom. Ám ha idővel sem javul, én is a szakembert ajánlom. Sajnos én is vesztettem már el szeretteimet, ráadásul elég fiatalon. Úgy érzem, ezek az események örök nyomot hagytak bennem, és jobb lett volna, ha időben elvittek volna pszichológushoz.
2020. okt. 30. 21:11
9/11 anonim válasza:
Nagyon jó barátnő vagy, de ezt enar végigcsináltam, és hidd el hogy kar volt.
Én is sajnáltam, segítettem, de akármit is mondott, mindig csak a második voltam.
És hát nekem is egy életem van.
Majd eltelik egy kis idő, nem mondja, de érezni fogod.
2020. okt. 30. 21:46
10/11 anonim válasza:
Ezt hosszú orvosi segítséggel tudja feldolgozni, te mellette vagy, majd két év múlva lecserél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!