Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretkeztek, akkor zavarban vagytok, vagy egyáltalán nem foglalkoztok semmivel sem, csak a párotokra?
9
Én úgy vettem észre, hogy mindig csak az várja el, hogy 100%os legyél, akinek te mint ember nem vagy fontos, csak a teljesítményed. Aki kicsit is törődik veled és szeret, az nem várja el, mert pontosan tudja, hogy képtelenség. A családoddal, közeli barátaiddal nem kell mindig tiptopnak lenned, tehát az (elvileg) legközelebb álló pároddal sem. A főnököd elvárja, mert neki az elvégzett munka a fontos.
Szóval igazából az a kérdés, hogy miért vagy olyan emberrel aki téged, mint embert, nem tart tiszteletben? Illetve saját magaddal szemben miért támasztasz olyan elvárásokat, amiket mással szemben soha nem támasztanál?
Egyébként köszönöm, nagyon is megbecsülöm. És jól sejtetted, valóban nő vagyok, de nem áll fenn az "amit szabad Jupiternek..." esete. Ugyanúgy a párom mellett állok, ugyanúgy ápolom mikor beteg, ugyanúgy kisírhatja magát a vállamon ahogy én az övén és ugyanúgy elengedheti magát szex közben és szimplán élvezheti, mert én sem várok el tőle maximumot.
11.
Szerencsések vagytok. Engem még nem szeretett senki ezek szerint, mert az mélypontok után általában gyorsan leléptek vagy megcsaltak. A rokonaim se nagyon kedvelhettek gyerekként ezek alapján, mára talán kicsit igen, de azért így is érzem néha az elítélést, a helytelenítő felhangot, ha hibázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!