Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szeretkeztek, akkor zavarba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretkeztek, akkor zavarban vagytok, vagy egyáltalán nem foglalkoztok semmivel sem, csak a párotokra?

Figyelt kérdés

2020. okt. 29. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

9

Én úgy vettem észre, hogy mindig csak az várja el, hogy 100%os legyél, akinek te mint ember nem vagy fontos, csak a teljesítményed. Aki kicsit is törődik veled és szeret, az nem várja el, mert pontosan tudja, hogy képtelenség. A családoddal, közeli barátaiddal nem kell mindig tiptopnak lenned, tehát az (elvileg) legközelebb álló pároddal sem. A főnököd elvárja, mert neki az elvégzett munka a fontos.

Szóval igazából az a kérdés, hogy miért vagy olyan emberrel aki téged, mint embert, nem tart tiszteletben? Illetve saját magaddal szemben miért támasztasz olyan elvárásokat, amiket mással szemben soha nem támasztanál?

Egyébként köszönöm, nagyon is megbecsülöm. És jól sejtetted, valóban nő vagyok, de nem áll fenn az "amit szabad Jupiternek..." esete. Ugyanúgy a párom mellett állok, ugyanúgy ápolom mikor beteg, ugyanúgy kisírhatja magát a vállamon ahogy én az övén és ugyanúgy elengedheti magát szex közben és szimplán élvezheti, mert én sem várok el tőle maximumot.

2020. okt. 29. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11.

Szerencsések vagytok. Engem még nem szeretett senki ezek szerint, mert az mélypontok után általában gyorsan leléptek vagy megcsaltak. A rokonaim se nagyon kedvelhettek gyerekként ezek alapján, mára talán kicsit igen, de azért így is érzem néha az elítélést, a helytelenítő felhangot, ha hibázom.

2020. okt. 29. 22:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
19 év után már durva lenne ha zavarban lennénk. Teljesen átadjuk magunkat egymásnak és az érzésnek.
2020. okt. 29. 23:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Látott szülni, szoptatni, hányni. Zsíros hajjal, smink nélkül, szakadt ruhában. Tudja, milyen vagyok, amikor kiakadok valakire, tudja, hogyan káromkodok. Kezelte műtét utáni hegemet, amikor én nem mertem. Hova legyek zavarban ezek és 24 év után? 🤣
2020. okt. 30. 03:45
 15/19 anonim ***** válasza:
7 év után már nem. Meg minek? Néha együtt tusolunk vagy ha egyikünk tusol a másik bemegy,ugyanúgy lát meztelenül. Néha vannak hülye pillanatai amikor zavarba hoz 😁 Amikor pl.előjáték során elkezd nagyon bámulni,mintha most látna először
2020. okt. 30. 06:05
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Igen most igen. Mert felszaladt rám pár kg amitől nem érzem magam túl komfortosan. Szóval most azon dolgozom hogy ezt leadjam. De sajnos mivel önmagambol fakad ez az elégedetlenség így zavarban is vagyok és igen nem vagyok annyira felszabadult
2020. okt. 30. 07:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Az első egy-két alkalommal zavarban vagyok/voltam, utána nem. Sőt, az első alkalmaknál is csak addig, amíg bele nem lendülünk a dologba - miután már aktívan zajlanak az események, nekem kikapcsol az agyam és egy kicsit alacsonyabb szintű, ösztönös énem veszi át az uralmat, aki nem ismeri a zavartság fogalmát :D Én olyankor a páromra, az érzésre, a hangulatra koncentrálok. Zavarba tud hozni a párom, nem azt mondom, de most már nehéz, mi is megjártunk sok mindent az elmúlt közel 7 évben, nem igazán van okom zavarban lenni.
2020. okt. 30. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mire odakerultem, hogy szexeljek, mar zero zavar van bennem. Mas dolgokban szegyenlos tudok lenni, de szexben, ha odaig jutunk, azt se tudom mar, milyen bolygon vagyok, csak szenvedely van. Hatrany, hogy inkabb evekig nem kell senki, ha nincs meg ez a magneses vonzalom.
2020. okt. 30. 10:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A legelején még zavarban voltunk, így 11 év után már rég nem. Láttuk egymást vécén, hányni, betegen, ő engem terhesen rosszul lenni hónapokig, és még a műtőasztalon is császár közben. Sőt, szülés után pár nappal is látta a testemet, ha attól nem akadt ki, akkor semmitől se fog :D mindezek után egy kis meztelenségtől mi nem vagyunk zavarban, a szexben pedig tudjuk, mit szeret a másik. Nem az, hogy rutinból megy, mert egyáltalán nem, viszont nagyon lazán és fesztelenül. Amúgy szerintem is azon a ponton igazán jó a szex, amikor már nem vagy görcsös, nem érzed magad feszélyezve.
2020. okt. 30. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!