Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már aki elhagyta a párját egy idősebb férfi miatt (21 evvel idősebb ) aztán megbánta ?
Figyelt kérdés
Vagy mik voltak a tapasztalatok?2020. okt. 29. 14:02
11/34 anonim 

válasza:

Pont van egy ilyen eset a távolabbi rokonságban. A "papi" szemtelenül jó formában van (10-15 évet letagadhatna), a pár 3 éve együtt van, van egy 1 éves lányuk, akit mindketten imádnak, szépen élnek (nő 37 pasi 60 jelenleg)
12/34 anonim 

válasza:

ha jol erzed magad, ne foglalkozz senkivel
13/34 anonim 

válasza:

Oké, de készülj hosszú özvegységre vagy egy második házasságra. Statisztika alapján majd 30 évvel fog előbb meghalni, mint te.
14/34 anonim 

válasza:

29 voltam mikor összejöttem az akkor 48 éves exemmel.... soha többet. Az első 2-3 év után 180 fokos fordulat!
16/34 A kérdező kommentje:
14 mi volt a gond mi a tapasztalatod ? Hátha tudok tanulni belőle
2020. okt. 29. 15:04
17/34 anonim 

válasza:

sok pénze van? Amúgy 65 körül meghal a legtöbb magyar férfi, csak szólok. Totál mindegy, hogy pl 45 nek néz ki 52 helyett...Szóval még élvezd ki az urat. Szerintem egy 40 körülivel jobban jártál volna.
18/34 A kérdező kommentje:
Nem ,nincs sok pénze. Nemtudom miért mindenki a pénzre gondol, jobb vele lenni mint akarkivel mindenki csak Károgni tud.
Nemcsak én vagyok elfogult vele
Hanem tényleg fiatalabbnak néz ki.
2020. okt. 29. 15:33
19/34 anonim 

válasza:

En csak azt nem ertem, ha minden jobb az uj pasassal, akkor miert agyalsz mar most azon, hogy kesobb mi szarodhat el?
20/34 A kérdező kommentje:
19 Mert senki nem orul velem a családom utál mindenki ilyen és ez azért rosszul esik attól fuggetlenul hogy én szeretem őt és jó vele!!!
2020. okt. 29. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!