Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexkapcsolatok többségében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatok többségében miért a nők lesznek csak szerelmesek?

Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%

2 fő dolog miatt.

1, A nőkre jellemzőbb, hogy ösztönlények. Ha megvan a jó szex, akkor egyből szerelmesek is lesznek. Ez a férfiaknál nem csak ennyiből áll.

2, Eleve a legtöbb nő csak olyan férfival fekszik le, akivel akár össze is jönne. A férfiak meg olyanokkal is lefekszenek, akik egyszerűen jól néznek ki, de sosem jönnének össze velük.

2020. okt. 28. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:
8%
Mert sok nő csak jóval a saját szintje feletti férfiakkal áll szóba, akik ugyan szívesen megdugják az ilyen nőket, de kapcsolatra bármikor talál jobbat.
2020. okt. 29. 08:11
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

A férfiak racionálisabban tudnak gondolkodni kapcsolattémában. A nők érzelem vezéreltebbek.

Pozitív értelemben mondom,hogy egyszerűbben fogják fel a szexkapcsolatot a férfiak mint a nők akik hajlamosak túlragozni, túlbonyolítani, túlgondolni.

Ha a pasi szexet akar egy nőtől eleve úgy áll a találkozókhoz,hogy azok ne másról szóljanak. Minimális beszélgetést, érzelmet, esetleg egy kis + randit belevisznek, de ennyi. A nők romantikusabbak,bújósabbak,család orientáltabbak,hajlamosak többet belelátni egy kapcsolatba mint amiről szól.

Mondom ezt nőként, egy szexkapcsolaton túl.

2020. okt. 29. 08:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát nálunk a pasi lett szerelmes és pont emiatt zártam le, mert már napi szinten zaklatott és minden szabadidőmet igényelte volna.

De volt olyan férfi, akibe én voltam szerelmes. Vele le se kellett feküdnöm azon, hogy ne heverjem ki soha.

2020. okt. 29. 09:55
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

" Eleve a legtöbb nő csak olyan férfival fekszik le, akivel akár össze is jönne. "

Ez nagyon nem igaz. Alkalmi szexnél csak jól kell kinéznie, abszolút nem érdekel, hogy kapcsolatra alkalmatlan.

2020. okt. 29. 14:52
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
15, ezek a nőszemélyeket nevezik krvának, de most nőkről beszéltünk úgy tudom.
2020. okt. 29. 15:16
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
16-os,ha tartós szexkapcsolat miért lenne k? Viszont tényleg igaz,hogy az elsődleges szempont más mint a párkapcsolatnál. Nekem egy ilyen kapcsolatom volt,a srác nagyon jól nézett ki,pont emiatr vonzott. Párkapcsolatként nem műkődött volna.
2020. okt. 29. 15:25
 18/19 anonim ***** válasza:
21%
kvát a nőtől az erkölcs különbözteti meg.
2020. okt. 29. 16:05
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem törvényszerű. Manapság az erkölcs egy kicsit tágabb fogalom,szabadabb világot élünk. Az én szemszögemből az k aki pénzért,érdekből, v egyéb ellenszolgatátás fejében létesít kapcsolatot. Érzelmek nélkül,anyagi érdekeltségből.
2020. okt. 29. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!