Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nálam sokkal idősebb nőbe, mit tegyek? Hogy adjam tudtára, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Ő 37N, én pedig 20F. Szerelmes vagyok már 2 éve belé. Nem tudom, hogy jelezzem neki az érzéseim. Ő folyton kedves velem, érzem a jeleit, mintha ő is próbálna jelezni. Amikor beszélgetünk folyton jó kivirul. Lehet ebből valami? Ötletek, hogyan jelezzek, esetleg hogyan ismerem meg az ő jelzéseit?

2020. okt. 26. 13:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mi alakult azóta?

Legalább egy szál virágot vettél neki?

2021. márc. 27. 11:19
 12/17 A kérdező kommentje:

#11 hozzászólásra válaszolva:

Igen. Nő napra vettem neki egy szál rózsát és egy tábla csokit. Nagyon örült neki. Azóta még annál is kedvesebb velem.

2021. márc. 30. 08:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Összejöhet belőle egy kaland. Ha nyitott rá, miért ne?

Janza Kata színésznő több, mint 20 évvel idősebb Pesák Ádámnál, az élettársánál.

2021. dec. 17. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:
2021. dec. 17. 22:13
 15/17 anonim ***** válasza:

AZ a baj hogy nem tudsz kommunikálni.

HA egyszer így van ahogy mondod akkor megkellene egy hívnod egy üditőre vagy egy kávéra.

És bizony beszélgetni kellene vele, és elmondhatnád neki hogy mi van.

Ha normálisan tennéd ezt biztos örülne neki és mondana valamit.

Lehet hogy azt mondaná hogy semmi esély ,de akkor legalább tudnád hogy mivan.

2021. dec. 18. 06:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi lett vele?
2022. szept. 7. 20:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem csak az egoját legyezgeti veled. Mit akarsz te egy 37 éves nőtől de komolyan, gyerek vagy még.
2022. szept. 8. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!