Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam sokkal idősebb nőbe, mit tegyek? Hogy adjam tudtára, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Ő 37N, én pedig 20F. Szerelmes vagyok már 2 éve belé. Nem tudom, hogy jelezzem neki az érzéseim. Ő folyton kedves velem, érzem a jeleit, mintha ő is próbálna jelezni. Amikor beszélgetünk folyton jó kivirul. Lehet ebből valami? Ötletek, hogyan jelezzek, esetleg hogyan ismerem meg az ő jelzéseit?2020. okt. 26. 13:18
1/17 anonim válasza:
Nem hiszem,higy lehet belőle valami de mondd el Neki mit érzel Iránta. Legalább tisztázzátok és hátha barátság lehet köztetek, ami legalábbis idővel,Számodra is elég lesz.
2/17 anonim válasza:
A gyereke lehetnél, valószínűleg fel sem merül benne, hogy férfiként nézzen rád. Ahhoz, hogy tisztán láss kénytelen vagy őszinte lenni, legalább nem ringatod magad hiú reménybe. Fogadd el, ha elutasít, legalább tovább tudsz lépni, nagyon fiatal vagy egy ábrándkép miatt egy helyben toporogni.
3/17 anonim válasza:
4/17 anonim válasza:
Több olyan barátom van, aki veled hasonlóan idősebb nővel jött össze, egyiknek gimiben volt az angol tanára, gyerekei is vannak. Szerintem legegyszerűbb elhivni valahová, ahol kettesben tudtok beszélgetni, legyen séta, avagy csak egy ital. Ha elfogadja a találkán kicsit jobban megismeritek egymást és van rá esély, ha nem fogadja el tudni fogod nem akar semmit.
5/17 anonim válasza:
Ritka, mikor idosebb no viszonozza, de van ilyen. Olyan is, mikor a szemely szamit, es a kor, neha nem sem akadaly. Kapcsolatot meg nem lattam, csak rovid titkos viszonyt, de minden fajdalommal egyutt vallalnam.
6/17 anonim válasza:
plátói érzés , ha megvalósulna nem kellene pár hónapnál tovább ..
7/17 Angel3000 válasza:
Szia, csakis bátran ès nyiltan beszélj vele minnel hamarabb! Mond èl neki, Hogy olyan nagy benyomást gyakorolt rád, hogy szinte egèsz nap csak rajta jâr az eszed! Mond meg azt is, hogy a korkûlômbség nem számit!
8/17 anonim válasza:
Ha a kollégád én a helyedben nem rontanám el a jó kollégális viszont azzal,hogy szerelmet vallasz.Képzeld el utána milyen zavarban lesz Ő is, és Te is, ha visszautasít, márpedig szerintem ez lenne belőle.
Ha nincs ilyen függőségi viszonyotok, kizárólag ismerősöd, esetleg próbáld meg, de én a helyedben konkrétan nem tennék vallomást.Esetleg sejtesd Vele,hogy többet is szeretnél mint egymásra mosolygást.
9/17 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy egy veled egykorúnak tennéd.
10/17 anonim válasza:
Ha nem mersz lépni a kérdés kiírása és válaszokban kapott tanácsok alapján sem, akkor minek emelgeted ki a kérdést? Helyetted senki sem tud lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!