Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megijesztett többször, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijesztett többször, de jogos a féltékenysége. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom féltékeny nagyon, ez az egyik baj. A másik pedig az, hogy amikor féltékenykedik nem hallgat meg, és durva. Soha nem ütött meg, de 54 kiló vagyok, ő meg 108 kiló. És amikor kiabálva mondjuk a mellettem lévő bútorra csap, megijedek tőle. Ilyenkor nem tudok vele beszélni. De részben igaza van. Egy férfi nagyon sokat írogat. Egyelőre nem tudom letiltani (egy munkahelyen dolgozunk, nem a főnököm, bonyolult), próbálnom kell úgy megoldani, hogy ne sértödjön meg. De hiába írtam neki, hogy barátom van, akkor is ír, ezt a párom is látta, hogy megírtam neki, azt hittem megnyugtatja. Azt nem is tudja, hogy egy helyen dolgozunk (nagy cég, szerencsére csak futólag látjuk egymást), akkor szerintem dolgozni sem mehetnék többet.

Alapvetően a barátom nagyon kedves velem, bármire megkérhetem. Látom rajta, hogy szeretné, ha boldog lennék.

Megértem egy részt a féltékenységét, mert mikor olyanokat ír az a másik férfi, hogy "ma is nagyon csinos voltál, remélem holnap is láthatlak" (meg hasonlók, pedig már nem reagálok rá), akkor jogos a féltékenység. Másrészt nem értem miért nem látja, hogy engem nem érdekel. Ráadásul a viselkedése ijesztő. Nem magyar a barátom, náluk kb facebookon nem is lájkolják a férfiak más nő ismerük képeit sem, ha párjuk van, vagy ha a nőnek van párja.

Mit tegyek? Nem a másik férfi lekoptatása érdekel (mert azt most nem tudom ennél durvábban megtenni, minthogy írtam h barátom van és h nem válaszolok), hanem hogy a barátom féltékeny viselkedése aggaszt, megijeszt. Ti mit tennétek?

25/N 34/F

2020. okt. 23. 23:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Èn a fèrfiròl àltalànossàgban beszèltem. Egy szòval nem mondta, hogy èn az vagyok 🙂

Amùgy meg a bizalom, nem jàr. Ki lehet èrdemelni, de nem ùgy, ha az ellenkező nemmel szòrakozunk. Egyèbkènt engem is èrt màr zaklatàs...

2020. okt. 24. 10:38
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Én ezt éppen ellenkezőleg vélem. Ha párt választottam akkor maximális, 100%os bizalmat adok neki helyből, vállalva a kockázatot hogy elárulnak.

Megnézem hogy kinek adom a bizalmam, de ha már együtt vagyunk akkor övé az összes bizalmam és ebből csak veszteni lehet.

Szándékosan nem akarok a fájdalom megúszásra játszani, mert ezzel én megvettem a hétköznapjaim nyugalmát és megtettem minden tőlem telhetőt.

2020. okt. 24. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!