Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgoznád fel,ha nagy szerelmed korábban eldobott, most pedig egy negatjv személyiségű emberrel házasodik ?
Figyelt kérdés
Az illető valóban negatjv ember, tehát nem önigazolásról vagy irigykedésről van szó ebben a jelzőben.2020. okt. 19. 14:58
1/9 anonim válasza:
Ha neki ez kell, akkor ez kell, egészségére. Inkább a saját életemre és boldogságomra koncentrálok, annak legalább van értelme.
2/9 anonim válasza:
gyorsan, keresnék hozzámvalót :D
3/9 anonim válasza:
A kapcsolat vége, szakítás után már egyik embernek a másik magánéletéhez nincs köze.
4/9 anonim válasza:
Ne érdekeljen Téged az ő sorsa. Ahogyan Göre Gábor mondaná: "Ű baja...!
5/9 anonim válasza:
És?
Gyakorlatilag semmi közöd hozzá. Magaddal kellene foglalkoznod.
6/9 anonim válasza:
Sokkal könnyebb lenne tovább lépni, ha eddig nem sikerült. Ha neki ilyen ember kell, akkor nem véletlenül nem engem vett el, ezt egészen biztos nem tudtam volna neki megadni :D
7/9 anonim válasza:
Ő baja, ha én már nem kellettem neki..
8/9 anonim válasza:
Első körben kizárnám hogy nem-e zsarolta meg valamivel az a másik személy és ha nem és neki tényleg az a személy kell, akkor konstatálnám hogy ő sem volt az igazi és onnantól kezdve egyéni szocproblémája a közös életük amiben nagy többségében mindig azt fogja kérdezni saját magától, hogy már megint mit csináltam pláne ha akit választott nárcisztikus jobbik esetben.
Én talpra állnék és elhatároznám hogy igenis boldog leszek saját magam miatt.
9/9 anonim válasza:
*azt fogja kérdezni saját magától, hogy már megint mit csinált, pláne ha akit választott nárcisztikus jobbik esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!