Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jelent nálatok abszolút kizáró okot a másik nemben, ha kapcsolatot szeretnétek?
Nálam a férfiakon:
- van gyereke
- volt már nős
- nagyon vékony vagy nagyon kövér
- szájszaga van, sárgák, rendezetlenek a fogai
- kopasz vagy kopaszodik
- 180 cm alatti
- munkanélküli
- testszaga van, nem ügyel a higiéniára.
Van gyereke,
De ha min 14 eves akkor már talan elmegy
Illetve a fogak
Meg a körmei
Ki írt ilyet? Vagy honnan szedsz ilyeneket? :D
Ne vegyétek sértésnek, de sokan kész kis listát írtak arról, hogy milyen ne legyen a pasi. Most ha egyedülálló, de korábban volt nős, és gyereke is született, az miért zavar titeket?
Higgyétek ele, hogy később majd, ahogy idősödtök lejjebb mennek az igények. Mostani barátnőmnek csak 3 kikötése volt. Legyen magasabb nála, ő 167 centi én meg 171. Nem tudom minek kell egyből a 180-at megcélozni, még ha valaki csak 160 cm magas is?
Ne a szüleivel lakjon, illetve legyen kocsija, de nem volt soha elvárás, hogy legyen német prémium. Semmi alaki megkötés, vagy , hogy ne legyen kopasz stb amik itt fel lettek sorolva
40 felettiek vagyunk, és azt gondolná az ember, hogy ebben a korban ezeknek az alap kritériumoknak megfelelő pasikat tucatjával találni, pedig nem! Évekig volt fent társkeresőkön a válása után, és már majdnem feladta mikor találkoztunk.
Alkohol, dohányzás, kábítószer, szerencsejáték, egyéb függőségek.
Fizikai vagy verbális agresszió, bántalmazó (érzelmi is!) jellem.
Hagyományos, "a nő dolga..." gondolkodásmód.
Extrovertált, szociális, pörgős, aktív személyiség.
Az "élni és élni hagyni" hozzáállás mellőzése, kritikusság, elégedetlenség, soha semmi sem elég jó, a sz*r sem elég büdös attitűd.
Szexuális diszfunkciók, eltérő igények.
Higiéniai hiányosságok.
Nagydarab vagy alacsony-pocakos testalkat.
Fogyatékosságok, komolyabb egészségügyi problémák.
Van még, nehéz felsorolni, és az a baj(?), hogy mind zéró toleranciás. Egyedül is vagyok... 😄 😕
Én is kizáró okként írtam a gyereket.
Egyrészt 26 vagyok, mindig velem egyidős párt kerestem, nem gondolnám annyira pozitívnak, ha ennyi idősen valaki már elvált és gyereke van.
Másrészt akkor az azt jelentené hogy szereti a gyerekeket és valószínűleg tőlem is akarna, ez pedig tényleg abszolút kizáró ok, kár lenne egymás idejét rabolnunk.
Az én kizáró okaim:
-ha nem ad a higiéniára
-ha cigizik
-ha szenvedélyfüggő, alkoholista (ha alkalmanként iszik és jól bírja a piát az nem tartozik ide)
-ha nem szereti az állatokat
-ha alacsonyabb és gyengébb nálam
-ha nem intelligens, nem szeret gondolkodni és nincs humora
-ha gyereket akar
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!