Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ne zavarjon az ha költ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne zavarjon az ha költ rám?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés, de nálam először alakult így. Korábbi kapcsolataimban (2 volt hosszú távú) mindig közel azonos szinten voltunk anyagilag,most pedig akivel ismerkedem jómódúbb. Volt amikor meghívott olyan helyre ahova sose mentem volna magamtól, volt esemény ahol vonakodtam,mert nincs ruhám erre egyből mondta,hogy semmi baj menjünk és vegyünk. Erre nem lett szükség végülis mert barátnőm adott kölcsön ruhát. De azóta megint hívott ilyen alkalomra, és már ciki.

Nem rongyokban jàrok de alkalmi ruházatom nincs sok, cipőm meg ha ciki ha nem, egy darab fekete magassarkú.

Nem akarok aranyásónak tűnni, zavar is ez, de ha meg kifogást keresek faggat mi a baj ...

Utazni is szeretett volna de ezt a gondot a COVID megoldotta helyettem ...

l

2020. okt. 15. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Alap dolog, hogy egy FÉRFI fizet. Azért zavar, mert még nem volt FÉRFI partnered.
2020. okt. 15. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Első hiába ragad be nálad a caps lock minden hasonló kérdés alatt, nyilvánvaló, hogy fogalmad sincs milyen egy igazi férfi.
2020. okt. 15. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

2.-nak.

Mert, milyen?

2020. okt. 15. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Úgy hogy a saját lehetőségeidhez igazodóan járulj hozzá te is a költségekhez - ez a szabály nem az hogy mindig mindent a férfi fizet.
2020. okt. 15. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

4.-nek.

Na de NEKEM, nő kell, nem egy fizetőtárs. Ez nem egy egyetemi buli, hogy összedobjuk a piára.

2020. okt. 15. 13:38
 6/9 A kérdező kommentje:

4 Ez nem működik így ,vagy hogy gondoltad az elegáns ruha 30 ezer én meg oké van 5 ezrem a többit tedd hozzá?! Ez még kínosabb mintha bekamuzok valamit és nem megyek. Csak Hàt nem szeretnék hazudni neki ,beszélni erről meg kínos mintha ő nem értené,engem mi zavar.

Itt nem az éttermi fogyasztásra gondolok ,olyankor olyat kérek amit én is ki tudok fizetni ha bármi történne. Bár barátnőim szerint ez paranoia.

2020. okt. 15. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:

6.-ra.

Ez esetben hagy el, és keress egy csóróbbat, mert nem leszel boldog, a saját butaságod miatt.

Pedig egy FÉRFI, az költ a hobbijára és a szórakozására, legyen az kocsi, óra, vagy nő.

2020. okt. 15. 14:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés éppen,hogy ne zavarjon ez?
2020. okt. 15. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy ne olvass femináci baromságokat! Filmajánló: [link]
2020. okt. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!