Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha egy jó barátotok szerelmet vallana?

Figyelt kérdés

Velem a héten történt, hogy egy jó barátom, akire szinte a bátyámként tekintettem szerelmet vallott.

Teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom hogy a továbbiakban hogyan álljak hozzá...

2020. okt. 11. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megszakítanám vele a kapcsolatot. Nem tudnék már ugyanúgy tekinteni rá. Mondjuk, épp ezért nincsenek szoros baráti kapcsolatom ellenkező neműekkel, csak haveri szinten. Mert sose tudni, én pedig nem akarok hamis reményeket kelteni senkiben. Emellett, rosszul is érezném magam, hogy ha tudnám, hogy ő többet érez és én nem tudom azt viszonozni.
2020. okt. 11. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Full örülnék annak a nőnek.
2020. okt. 11. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát. Ha olyan aki külsőre is bejön (mert belsőre már nyilván, ha barátok vagyunk) akkor összejönnék vele.

Ha amúgy nem vonz, akkor meg inkább kerülném, hogy ne éljen hiú ábrándokban.

2020. okt. 11. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Ha egy nőnek férfi barátja van, úgy gondolom, hogy kb. 80% az esély arra, hogy a férfi szerelmes belé, de minimum többet is el tudna képzelni. Szóval szerintem ebben semmi meglepő nincsen. Ezért nem hiszek az ellenkező neműek közti barátságban.

Van egy lány, akit nem sokkal ezelőttig szinte bálványoztam, mígnem rájöttem egy dologra vele kapcsolatban. Vastagon barát zónában vagyok nála, ha nem volna elég hallanom a környezetemben lévő férfiak vele kapcsolatos megjegyzéseit, még ő is többször előadta, hogy ő mennyi férfinek tetszik. Azt is elmondta több alkalommal, hogy ő mennyi embertől (többnyire férfiaktól) kapott segítséget az eddigi élete, tanulmányai során.

Fogalmam sincs, hogy ő látja-e a kettő közti összefüggést. Ha nem, akkor buta, ha igen, akkor pedig gerinctelen, amiért mégis elfogadja a segítséget és ezáltal reményt kelt a hozzá kedves férfiakban. Velem is ezt tette, amíg ez világossá nem vált és szerintem még tucatnyi más férfival is.

Én úgy gondolom, hogy ha adott egy a férfiak körében népszerű nő, akkor a vele "barátkozó" férfiak zöme többet remél barátságnál.

2020. okt. 11. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én elkerülném ezentúl.

N

2020. okt. 11. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom nem kölcsönös az érzés ezért kérdezted meg... (ha kölcsönös lenne akkor nem kérdeznél, hanem viszonoznád). Közöld vele, hogy csíped mint embert, mint barátot de máshogy nem. Ha nagyon "erőlködik" akkor meg kezd el kerülni a társaságát. Amúgy is jobb ha kicsit távolodsz tőle, egy ideig most ne kommunikáljatok had csillapodjanak le benne a kedélyek.
2020. okt. 12. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudnék már a barátja lenni, nagyon fájna, de elengedném. Ha továbbra is próbálnék hozzá ugyanúgy állni, mint eddig, akkor folyamatosan attól félnék, hogy minden baráti gesztusba többet fog beleolvasni, hogy reménykedni fog, nem tartanám fair dolognak. Baromi kínos lenne mindkettőnknek, szerintem innen már nincs visszaút.
2020. okt. 12. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!