Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy középkorú férfi fiatal lánnyal jár?
Én ezt annyira szánalmasnak tartom.
Nagyon sokszor látom az utcán: 40-45 éves kopaszodó, de jól öltözött férfi kézen fogva jár egy 18-25 éves fiatal lánnyal...
Szerintetek ez nem gáz? szerintem nagyon. Legtöbbször csak a pénzre hajt a lány, és ha nem lenne pénze, biztos nem lenne azzal a férfival!
Életemben egy ilyen párt láttam. A vén róka talpig arany fukszokban parádézott, a miniszoknyás, toppos kis punci vígan suhant mellette kézenfogva kifosztani a boltot.
Vélemény? Nekem nem volt irigylésre méltó a szitu. A vén papi valószínűleg örült, mint majom a farkának, hogy sok pénzért cserébe a farkára húzhatja a kis pinát. Én inkább megalázónak tartom, mint jónak, de neki ennyi is elég ezek szerint.
A csaj meg eladta a testét a sok holmiért, amit megvetet a pasassal a jó szopásért cserébe. Ez sem irigylésre méltó, inkább undorító számomra. Jó gyomor kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!