Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne a barátnőmet burkába öltöztetni?
Fiatal pár vagyunk, és sokszor sétálunk a városban, és sajnos a férfi szemek mindig megnézik az én barátnőmet, és engem nagyon zavar. Hisz ő az enyém, és semmilyen férfi nem nézhet rá! És őt is zavarja, nem csak engem!
Így arra a megoldásra jutottunk, hogy burkát fog használni.
Csak ily módon tudja megóvni magát a nem-kívánatos szemektől.
Szerintetek jó ötlet? Ezután próbáljanak meg élvezkedni rajta a férfiak, nem fog sikerülni!
Barátnő... Azt csak szeretnéd, pláne olyat akit meg is néznek.
Az én barátnőmet amikor megnézik, még büszke is vagyok rá.
Öhm, lehet viccnek indult, de mondok valamit. Évekig nem tudtam lefogyni, és pszichológussal leástunk mélyre, és kiderült, hogy nem akarok szexuálisan vonzó lenni, nem akarok férfitekinteteket magamon, ezért ragaszkodom tudat alatt a hájhoz.
Csak az elhízásba belebetegedtem. A burkával nem lenne bajom. Vagyis csak annyi, hogy ha letakarom magam, az is feltűnő. Láthatatlanná tévő köpeny kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!