Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy fogadjátok el hogy meddő és kopasz a palitok? Vagy nem gáz, mert rá tu.djátok még venni a kokszolásra, hogy izmos legyen? Az már kielégítő ?
Ha meddő lenne annak nagyon örülnék, nem kéne "mérgeznem magam" a fogamzásgátlással.
A kopaszság nekem semleges, jól lehet kinézni úgy is.
Vannak nők akik buknak a kopaszságra, és olyanok is, akik nem akarnak gyereket, egyik sem kizáró ok ahhoz, hogy kapcsolatod legyen.
Az a 3 agysejt ami kergetőzik a fejedben sokkal nagyobb hiba.
Én speciel úgy érzem, nem akarok gyereket, így a meddőség nem gond nekem. Kopaszodás attól függ, hogyan... van, ami ízléstelen, akkor inkább tolja le teljesen - pl. ha úgy néz ki a haja, hogy alul (fültől tarkóig) dzsungel, felül semmi, az számomra nem esztétikus. Az sosem zavart, hogy nincs vkinek nagyon dús haja, sőt vannak olyan férfiak, akiken nekem kifejezetten tetszik a természetes kopaszodás.
Viszont az ilyen kokszos-redősnyakú kopaszoktól hányingerem van, de ők sem engem keresnek szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!