Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól érzem, hogy a szeretleknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy a szeretleknél az "én is téged" kitérő válasz?

Figyelt kérdés
Vagy ti is szoktátok így mondani és nem azt, hogy mondjuk "én is szeretlek"?
2020. okt. 7. 22:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%
Mi a faszt mondjon? Te vagy èletem szerelme, te kis túndèrvirágszàlmókuscicabogártündibündi. Nőőők .......
2020. okt. 7. 23:48
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Élmény lehet veled együtt élni...
2020. okt. 7. 23:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom kitérő válasznak. Én is mondom néha, de nem azért mert már nem szeretem a férjem. Egyszerűen csak ez jön a számra.
2020. okt. 8. 00:09
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Jajj gyerekek ne már.

Helyes válasz:

Én is pont ezt akartam mondani csak te megelőztél benne, és most nem is tudom mivel tehetném jóvá, most biztos, nagy tuskónak tartasz. De ha még sem elmondom azonnal, hogy én annál is jobban szeretlek, mint te valaha is szerethetsz engem. Mert én a legeslegjobban szeretlek a világon bogárkám amgyalmókusom. Bocsáss meg kérlek mégegyszer, hogy nem mondam ki előtted ezt a leggyönyörűbb szót: SZERETLEK. És foglak is míg élünk, becsszó.

2020. okt. 8. 00:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Húha én nőként nem is mindig mondom hogy "téged", csak azt, hogy "én is". És képzeld el, szeretem a páromat, sőt, én is szoktam neki mondani hogy szeretem.

Olyan problémák vannak, tényleg..

2020. okt. 8. 00:29
 16/24 anonim ***** válasza:
#4: két pasi és egy kicsi.
2020. okt. 8. 01:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
bármi lehet kitérő válasz. az is, ha azt válaszolja, hogy "én is szeretlek, drágám". ezek csak szavak, a szerelem legnagyobb részt nem ezekben nyilvánul meg.
2020. okt. 8. 01:34
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem kitérő válasz. Mi nem sokat mondjuk ezt a szót. Mert nem jó ezzel dobalozni ugyanis egy idő után nem lesz mélyebb jelentése. Meg egyikünk sem a nagy szavak embere ilyen téren.

És van hogy úgy válaszolok "én is téged", mikor a párom azt mondja szeretlek.

Ez nem kitérő válasz.😃 Attól én még szeretem hiszen azért vagyok vele🤣

2020. okt. 8. 06:30
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda általánosítás. :D Közel sem biztos, hogy nő az illető.

Az én ex-pasim sértődött vérig régen azon, hogyha nem az volt a válasz, hogy “én is szeretlek téged!” Nyilván nem kell magyaráznom, hogy már miért csak ex.

2020. okt. 8. 07:41
 20/24 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy valakit ilyen “problémák” foglalkoztatnak.

Ha olyan pasid lenne, aki mézes-mázosan ömleng a szerelméről, aztán a másik pillanatban csak úgy ott hagy, akkor meggondolnád, hogy mennyit is jelentenek ezek a szavak...

Én nem várom el a páromtól, hogy folyton mondogassa, számomra többet jelent a viselkedése, ami által kimutatja az érzéseit szavak nélkül is.

2020. okt. 8. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!