Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a tapasztalatotok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalatotok az orvostan hallgato fiukrol milyen lanyokkal vannak egyutt?

Figyelt kérdés
Plazacicakat szeretik vagy csak orvos hallgato lanyokkal jonnek ossze?
2020. okt. 5. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

Gazdag lányokkal.

És végzett, jó egzisztenciával rendelkező orvosokkal.

2020. okt. 5. 12:10
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
nekem volt orvos pasim 18 voltam, 28. ő csak azért volt normálisa, mert nagyon vallásos volt. Ismerkedtem még két másikkal utána, de ők már csak arra utaztak hogy minél több nőt megfektessenek.
2020. okt. 5. 12:12
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
minden pasi a szexi, csajos külsejű nőt szereti. emellett kell virítani egy diplomát és egy komolyabb belsőt.
2020. okt. 5. 12:13
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Olyanokkal, akik tudnak helyesen írni.
2020. okt. 5. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Nem lesz sokkal különb egy pasi, csak azért mert orvosnak tanul. Attól még ők is dugnának minél több lányt, ahogyan az összes többi más foglalkozású pasi. Nem a munkától függ, hogy mennyire kanos. Az összes pasi megb*szná mèg a legyet is röptében, nem számít hogyan adja elő magát neked. A célja ugyanaz. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek. Ja boccs, nincs kivétel. Mindegyik egyforma :D
2020. okt. 5. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak ez a két opció létezik? Plázacica és orvostanhallgató lány? Semmi más?
2020. okt. 5. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Orvostanhallgató lány vagyok, orvostanhallgató a párom. Hidd el, nem egyformák sem a srácok, sem a lányok attól, hogy azonos szakon tanulnak.
2020. okt. 12. 17:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 4es válaszolóval, a helyesírás értelmiségi körökben alap ;)
2020. okt. 12. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekik fontosabb a intelligencia és a társadalmi helyzet, ha pláza cicát vinne haza , azt mondana az apja " krvát találsz bárhol , ne éges" ami nagyon helyes!
2020. okt. 20. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Ismerek egyet, biológushallgató a párja
2020. okt. 21. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!