Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves nő és 35 éves férfi működhet? Többi lent
" de az a 35 éves pasi, aki 20 éves csajokat hajkurászik, az jellemzően pont azért teszi"
igen, pont azért teszi... miért is?
mert beleszeretett valakibe, aki fiatalabb nála?
Az, hogy egy férfi összejön 1db 15 évvel fiatalabb nővel nem jelenti, ogy a fiatalabb nőket hajurássza. Nekem mindig egykorú barátnőim voltak (-2 év a legnagyobb különbség), aztán egyszer úgy alakult, hogy beleszerettem egy sokkal fiatalabb nőbe. Sosem hajkurásztam a fiatalokat, egyszerűen így alakult.
13: ha tudnád, hogy hány 30-35+ éves nő tart ugyanott, ahol egy 20 éves
Egyébként fun fact: sosem kerestem a nálam fiatalabbak társaságát, de miután elmúltam 35 valahogy a 30 körüli nők szemében hirtelen "kösz nem" lettem (vicces, hogy pl társkeresőn egy 33 éves nő is 35-ig akar férfit).
Aztán mikor lett egy 13 évvel fiatalabb barátnőm, akkor azok a nők, akiknek korábban nem kellettem az ismeretségi körben, hirtelen elkezdtek arról dumánk, hogy mennyire gáz, mert nekem egy korukbeli nő kellene. Most erre had ne mondjam, hogy ez puszta irigységnek tűnik ezután
#15: mi mással magyarázod, hogy az ismeretségi körben található potenciális nők közül amíg egyedül voltam, addig kosarat kaptam, most, hogy van párom, mindegyik azon nyekereg, hogy milyen már, hogy nem egy hozzám korban illő párt választottam.
Ha nem érdekelném őket, akkor gondolom nem ezen pörögnének, én például magasról teszek arra, hogy lassan 40 évesek lesznek, és még midnig a herceget várják fehér lovon, nem ez a beszédtémám, nem ezen pörgök a haverokkal. Fordítva ők mégis ezt teszik velem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!