Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel hálálhatnám meg mindezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hálálhatnám meg mindezt neki?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy a páromnak nagyon hálás lehetek mivel elég nehéz időszakon megyek most keresztül és ő mindenbe támogat még akkor is,hogyha sokszor nehéz eset vagyok. De ő ennek ellenére is szeret és elfogad úgy ahogy vagyok. Én is nagyon szeretem őt és ezt igyekszem a tőlem telhető módon kifejezni. Szoktam neki kedveskedni veszek neki apróságokat amiről tudom,hogy szereti illetve sokszor elmondom neki,hogy mennyire fontos nekem ő és mennyire büszke vagyok rá,hogy olyan párom van mint ő. Viszont úgy érzem,hogy kevés még ez is viszont nem tudom,hogy mivel viszonozhatnám még azt amit ő tett értem.Tisztában vagyok azzal,hogy azért teszi mert szeret és nem vár érte cserébe semmit viszont én úgy érzem valamivel mégis csak viszonoznom kéne mindazt amit ő adott nekem. Szerintetek mivel éreztethetném még vele,hogy iszonyat hálás vagyok azért amit tett/tesz értem?
2020. okt. 3. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annál többet nem igen tehetsz, hogy őszintén elmondod neki mennyire hálás vagy neki mindenért, de ha nagyon szeretnéd, írj neki kézzel egy kvázi szerelmes levelet. Én egyszer csináltam ezt és még el is sírta magát akkori barátom.
2020. okt. 3. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
15%

Gondolom te vagy a csaj.

Akkor 2 dolog.

- Extra szex.

- SOHA ne ess teherbe!

2020. okt. 3. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, de irigyellek.

Ha az én párom szakításig jutó cseszegetés helyett így kiállt volna mellettem, akkor én egy romantikus gyertyafényes saját készítésű vacsorával leptem volna meg. :)

2020. okt. 3. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
17%

Hehe. Lebuktál asszony. 😁

#1) Minden nap elmondja. Amit imádok is. Mellette igazán fontosnak érzem magam. Amit köszönök is neki. Sajna a levelezést abba hagyta. Mert félre értette a reakcióimat.

#2) na ne már. Ennél többet hova szexeljünk? 🤣 Valamint védekezünk. Nem lesz gyerek egy jó ideig.

#3) Igaz. :3 gyertya fényes vacsi az jól jönne. Főleg ha a kedvencem készítí. Bár az nélkül is imádnám hogy ennyire foglalkozik velem. Bár így se szenvedek semmibe hiányt.

Kérdező. Azaz asszony. Nyugi. Te mindent meghálál azzal a sok szeretettel amit adsz nekem nap mint nap. Imádlak. 😊 És remélem választ is kaptál a kérdésedre hogy nem kell semmi. 😊

2020. okt. 3. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Szeresd nagyon és tedd amit eddig tettél, nagyon jól csinálod, csak így tovább! S ha túl vagy a nehéz időszakon akkor is folytasd tovább. A szeretet, odafigyelés, kedvesség akár nap mint nap nem a másik embernek nyújtott hála, hanem a Sorsnak hogy olyan emberrel sodort össze akinek fontos vagy.
2020. okt. 3. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
Nem értem mi a bánatért kellett engem lepontozni, mikor csak itt kedveskedek a barátnőmmel. :) Tipikus gyakoris mentalitás...
2020. okt. 3. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Szopd le de rendesen. Ha jól csinálod legtöbb férfinak elég az.
2020. okt. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!