Mivel hálálhatnám meg, a kollégám segítségét?
Sziasztok.
Pénteken munkahelyi balesetet szenvedtem, és a balesetin kötöttem ki. 1 kollégám volt, aki félbehagyva munkáját szaladt oda, és segített nekem. Szólt a főnökségnek, hozott vizet, ott ült velem, míg el nem vittek a mentősök.
Pénteken be kell mennem a munkahelyemre elintézni a táppénzt, szeretném meghálálni a kolléga segítségét valami aprósággal, annyit tudok, hogy nagyon szereti az édességeket, arra gondoltam viszek neki egy tábla csokit, ez jó ötlet vagy túl snassz?
(Ha ez számít én lány vagyok, a kollégám férfi.)
Köszönöm a válaszokat előre is.
Süss egy süteményt. Egy tábla csoki azért tényleg elég snassz.
Vagy, ha már így kiemelted: "(Ha ez számít én lány vagyok, a kollégám férfi" ... :D
Csak azért emeltem ki, mert ne legyen félreérthető ki kicsoda, így érthetőbb. Hát sütni most nem igazán tudok, hétvégére bent tartottak, azóta itthon lábadozom, nem tudok sokat álldogálni eléggé fáj a térdem.
A bonbon jó ötlet, ez eszembe se jutott, lehet ez lesz belőle köszi a tippet :)
Ebbű' esküvő lesz :D
Viccet félretéve, vegyél neki tényleg egy bonbont.. Milkát pl.. A finom. Jó,hogy vannak még ilyen emberek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!