Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, állítok valamit rólatok. Egyetértesz vagy cáfolod?
Nem minden ember egyforma.
Nem úgy működik a világ, hogy vannak férfiak így és vannak nők úgy.
A nagy ő pedig relatív...
Van aki megismer egy férfit vagy nőt, és azt monjda hónapokig évekig, hogy ő életem szerelme a nagyő, a mindenem, életem értelme, aztán bumm vége....majd új kapcsolat ő életem szerelme stb stb...újabb 1-2 év elteltével ő életem szerelme...stb stb stb
Van olyan, sőt sok olyan eset van mikor az emberek hiszik, szent meggyőződésük, hogy akivel együtt vannak ő a megfelelő társ ő a nagy szerelmük, ő az akivel leélnének egy életet, és bárki bármit mondana, ő akkor is így hinné.
-----> ez sok esetben egészen addig tart amíg mást meg nem ismer.
Mi lenne? Válaszoltam a feltett kérdésre. Amit ha jól látom nem te írtál ki. Szóval neked mi a bajod, hogy kéretlenül válaszoltál mikor nem is tettem fel kérdést? Bunkó voltam? Nem tetszett? Nem neked válaszoltam. Éld túl.
Érdekes válaszok :)
Férfiakat kérdeznek, és a férfiak cáfolják, és azok a válaszadók akik egyet értenek, mind nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!