Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálhatta ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt?

Figyelt kérdés

Van egy lány akiért rajongtam szerelmes voltam !Sajnos nem működött a dolog köztünk mert ő csak barátként teknintett rám..(Amit nem értek meg) sokat szoktunk beszélgetni hülyéskedni egymással.. Mindig szoktam neki tanácsokat adni komoly dolgokal kapcsolatban..

Idő közebe lett egy barátja. Azóta már csak ritkán szoktuk tartani a kapcsolatot.. Már egy jó pár hónapja viszont egyáltalán nem ! le is tiltott.Egyik nap viszont újra felvette velem a kapcsolatot a semmiből.. Holott én már rég lemondtam róla annyira hogy nem valaszoltam vissza neki pont azért hogy ne jöjjenek vissza az érzéseim vele kapcsolatban.És egyébként se akarok már vele foglalkozni..

2020. szept. 28. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%
Jókat vidulhatnál rajta, hogy egó tuningot kér, aztán ha nem kapja meg, megsértődik saját magán és letilt. 😂 Nyomorult az ilyen is, nem csak aki hagyja. Persze az is lehet, hogy a barátja meglátta, hogy irt és azért "kellett" letiltania. Hagyd őket, hagy szórakozzanak csak egymással, mutasd meg, hogy te különb vagy.
2020. szept. 28. 23:51
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es Annyira jókat írtál hogy igaz is lehet.. ezekbe még nem gondoltam bele..sőt meglehet igaz is ! Most nagyon elgondolkodtatál ezel kapcsolatban...Nem is fogok foglalkozni velük eddig se érdekeltek...föleg a lány...

Köszönöm a tanácsod és hogy valamilyen formában felnyitottad a szemem... és mindnekinek !

jó hogy vannak itt ilyen emberek

2020. szept. 29. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!