Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy olyan kapcsolat ahol a csaj visszahúzódó, nincsenek barátai a pasi meg egoista és rengeteg ismerőse van?
Ha tud a két fél egymás felé közeledni, akkor igen. A lány kijön a visszahúzódó nincsenek barátai állapotból, a srác meg lejjebb vesz a padlógázból, meg a világi életből.
De lehetnek belőle konfliktusok, súrlódások.
Nagyszüleimnél pont fordítva volt amennyire tudom egész életükben, nagymamám tipikus társaság közepe, a mai napig van vagy 5-6 levelezőpartnere és 10-20 barátja (sok már meghalt), és ő ettől érzi jól magát. Nagyapámnak egyetlen jóbarátja volt, aki már meghalt, azóta nincs neki.
Érdekes módon náluk azt láttam gyerekként és még ma is, hogy pozitívan hatnak egymásra, a szociálisabb kicsit kirángatja a szobatudóst a 4 fal közül, aki "cserébe" pedig lehűti, kicsit (jó értelemben véve) a földön tartja. Szóval működhet ez jól is, a két félen múlik, hogy mennyire fér nekik bele a másik életvitele, továbbá tud-e ezzel együtt élni - még pozitívan is hathatnak egymásra.
Nem tudom, de nálunk fordítva működik. Mondjuk az túlzás, hogy egoista lennék, meg a társaság közepe, de az ő 0 barátjához képest, nekem van 5-6 igazán jó barátom/barátnőm + olyanok, akikkel csak néhány havonta találkozom, azaz "haverok".
Őt nem zavarja, ha én másokkal is találkozom, engem sem zavar, hogy neki nem igazán van más programja.
Én élvezem, hogy én vagyok a "mindene". :)
Meg kell találni az arany középutat, hogy a baratokrol se mondjon le, de elegendő időt szakitson a párjára is az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!