Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 éves fiú, 26 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves fiú, 26 éves lány. Működhet?

Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú, nagyon tetszik egy lány, randiztunk is, meg csókolóztunk, de úgy érzem, nem akar többet. Kérdeztem, hogy baj-e, hogy ekkora a korkülönbség, azt mondja nem, de mégis olyan távolságtartó. Én úgy érzem, szerelmes vagyok, ő álmaim nője. Igyekszem nem úgy viselkedni, mint egy gyerek, de nem tudom, hogyan hódíthatnám meg rendes kapcsolatra.
2020. szept. 26. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ebben a korban rengeteg ez a korkülönbség. Te most kezded az életet, ő meg akár családot szeretne a közel jövőben. A helyében mindenki behúzná a kéziféket, nem lehetetlen, de kevéssé valószínű.
2020. szept. 26. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem hiszem, hogy működne.
2020. szept. 26. 14:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem, családot nem akar még, még egyetemista. Nem értem, miért ne lehetnénk el csak úgy jól, ha tetszunk egymásnak. Én nem vagyok csajozogep, nekem O tetszik, egyébként munkám is van.
2020. szept. 26. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
szerelem nem korfüggő, ha tényleg szeretitek egymást és te kellően érett vagy hozzá akkor had szóljon.
2020. szept. 26. 15:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nem néz ki nálam idősebbnek vagy ilyesmi és azon túl, hogy gyönyörű, az tetszik benne, hogy nagyon kedves, támogat és nem gyerekes, mint a korosztályom.
2020. szept. 26. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Ez nagy korkülönbség. 26 évesen már felnőtt nő. Nőkre nem nagyon jellemző, hogy ebben a korban jóval fiatalabb párt választanának maguknak. Inkább az idősebbekhez vonzódnak. Lehet csak kalandot keres, ezért is mondta nem akar ennél többet.
2020. szept. 26. 15:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem még nem döntötte el:( Na mindegy, én kitartó vagyok, sűrűn érdeklődöm felőle és hátha komolyan vesz. Szerintem a szerelem nem korfuggo, amúgy meg azért nem egy 40 éves nő, o is nagyon fiatal még.
2020. szept. 26. 15:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen jöttem anno össze a 19 éves párommal. Majdnem 5 évig együtt voltunk. Nálunk működött :)
2020. szept. 26. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
40%
8, ha szakitottatok, akkor mégsem működött.
2020. szept. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!