Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha folyton megdicser, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha folyton megdicser, hogy csinos vagyok, miért nem akar semmit?

Figyelt kérdés
Szingli amúgy. Dicsér ezt azt,de nem próbálkozik. Sot kicsit kerül is. Nem küldök vissza utasító jeleket,siman bepróbálkozhatna. De mikor esetleg alkalom lenne,hogy együtt megyünk haza,nem hív el sehova. Én nem merem,hiszen mindig mondja út közben,jaj most meg ide megyek oda megyek,ami szerintem csak kifogas.
2020. szept. 26. 07:44
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Talán mert csak csinosnak tart, és nem akar tőled semmit?

Most nem azért, de ez egy elég kézenfekvő magyarázat szerintem. Tudod attól, hogy valakit megdicsérünk azt nem azért tesszük, mert feltétlen akarunk tőle kapcsolatot.

2020. szept. 26. 07:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet amit az első mond, de az is, hogy csak kedveskedni akar.

Amúgy pedig, ha semmilyen jelet nem küldesz akkor mire próbálkozzon? Nem utasítod vissza, de nem is bátorítod. Ha vagy mint hal a szatyorban az nem jelenti azt, hogy te megtettél mindent.

2020. szept. 26. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Neked tetszik? Akkor hívd te el. Ő nem fog lépni és lehet, hogy jön egy másik csaj, aki viszont igen és hoppon maradsz.

Hívd el, hajts rá, ha összejön, jó, ha nem, úgy is jó.

2020. szept. 26. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
29%

Mennyire ismered őt? Netán bátortalan és fél a visszautasítástól?

Egyszer szomjazz meg és kérdezd meg, nem jönne be valahová egy üdítőre. Legyen a vendéged, beszéd közben kérdezz rá erre-arra (ami Téged érdekel).

2020. szept. 26. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
De ha akarna vmit akk meg az lenne a baj xd
2020. szept. 26. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy unja az időjárás témakört és inkább ezzel a közelyes dologgal üti el a kötelező köröket. Ettől nem kell kapcsolatot akarnia.
2020. szept. 26. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb ne legyél csinos, sőőőt!

Aztán lessed a reakcióját.

Lehet úgy mer kezdeményezni vagy úgy elkerül, hogy sose látod s tudod a szitut.

2020. szept. 26. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!