Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
Van egy lány tetszik nagyon, beszélünk egyszer találkoztunk, viszont kicsit furcsa. Nem tudom a választ miért lehet a sok munka végett vagy ahogy észre vettem családi gondok is lehetnek. Mindegy. Arra gondoltam, ha el mennék érte munka után kicsit meg lepném virággal meg még valamivel az nagyon gáz? Tudom nem ez számít, de van egy tök jó kocsim,kicsit ki öltöznék el vinnem vacsizni vagy valami, szerintetek ez túl nyomulós? Ti örülnétek ennek? 😊
2020. szept. 10. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen meglepiknek nem szoktam örülni. Lehet nem is úgy lennék öltözve, vagy sokszor szimplán csak annyira kifáradok egész nap, hogy másra sem vágyok, csak hazamenni a nyugiba.

De lehet valaki romantikusnak, meg kedves gesztusnak tartaná. Én szeretem inkább előre megbeszélni az ilyen programokat.

2020. szept. 10. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem tetszene ha egy kvázi idegen beállítana hozzám azzal, hogy menjünk vacsizni, amíg épp mackónaciban lesem a tévét.

Esetleg az lehet romantikus, ha viszel egy csokor virágot azzal, hogy "lehangoltnak tűntél ma amikor találkoztunk, reméltem feldob kicsit ez a csokor". Aztán vagy beinvitál, vagy ha nem, akkor elmész és később felveszed vele a kapcsolatot.

2020. szept. 10. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem beszélj meg vele randit, és úgy menj el érte:) nagyon édes dolog amit írtál, de egy lány se örülne, ha nem tudná összeszedni magát randira :)
2020. szept. 10. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak te nem jössz be neki.
2020. szept. 10. 20:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igazából munka után mennék érte a munka helyhez nem is az, hogy el vinni valahova, mert ebbe igazatok van csak meg lepni. Utolsónal:nem vettem észre semmi ilyen jelet mesélt magáról tudom, hogy vannak családi gondjai, sokat dolgozik mellette, mert az első találkozásunk is nehezen jött össze mindig le mondta a munka végett és egyszer szólt, hogy most rá ér és találkoztunk jól éreztük magunk szóval nem vettem észre semmi olyat, őszintének tűnt, ki mondta akkor is amit gondolt minden bizonnyal azt is meg mondta volna, ha neki nem vagyok szimpatikus.
2020. szept. 10. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak*
2020. szept. 10. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!