Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szó sincs róla hogy szerencsés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szó sincs róla hogy szerencsés vagyok mert nem volt még nőm 27 évesen, de legalább nyugtathatom magam azzal ,hogy akinek nincs semmije annak nincs mit elvesztenie?

Figyelt kérdés
Tehát bármi amit megszerzünk csak egy ideig lesz a miénk
2020. szept. 9. 16:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy értem 9 es igazad van
2020. szept. 9. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Amúgy ez nem picsogás meg brühühü.

De amúgy többen vannak akik egyedül maradnak.

Szóval szülők előbb utóbb meghalnak. Van akinek teszem fel testvére sincs. Van akinek nincsenek barátai, vagy eltűnnek mert elköltöznek gyerekük lesz család stb.

És tegyük fel, hogy az illető mindent megpróbált...

- több tanfolyamot is elvégzett, lett jobb munkahelye, lett jobb fizetése,

- tegyük fel lett egy átlagos saját lakása is

- kipróbálta a társkeresőket

- próbált élőben is ismerkedni hosszú éveken át kb mindenhol

- kipróbált mindenféle szöveget, tanácsot kért öltözködésben,

próbált sokszor frizurát változtatni

- sportolni is jár izmos testalkata van.

- mindig igényes a megjelenése.

- próbálkozott sok sok féle fajta nőnél, nem csak annál aki általa a top 10-es kategória.

De mégsem jött össze.

Az ilyen embereket szerintem nem szabad szidni.

Ha jól tudom a hivatal temeti el az embert ha nincs hozzátartozója.

2020. szept. 9. 17:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Az is nehéz 11. Nekem amióta élek végletes nézőpontom volt a párkapcsolatról azt hittem minden tökéletes lesz , sajnos ezért elszigetelődtem az emberektől és csak a szerelemre koncentráltam, mondjuk ez is már valami beteges ragaszkodás más szemszögből.De talán azért, mert képtelen voltam felnőni az apámmal vívott folyamatos dominancia harcok közepette, mindent én akartam előlről csinálni nem másoktól tanulni, hanem feltalálni a spanyolviaszt. Féltettem az aktuális szerelmeim mindig is az apám elnyomásától. És azt hittem mindenki olyan, mint az apám. De az apám ugyanúgy egy sérült ember szerencsére nem mindenki az. Na mindegy bocsi a monológot a lényeg , hogy már bízok az emberekben egyre jobban és talán akkor egyszer párkapcsolatom is lesz.
2020. szept. 9. 18:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Elnézést 12.
2020. szept. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!