Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erős vágyat érzek egy másik férfi iránt, úgy, hogy évek óta kapcsolatban vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szeretem a páromat, de nem olyan vággyal, mint az elején, ami tudom normális is. A kapcsolat elején kB 2 hónapba telt, hogy beleszeressek és elsőnek nem is volt más, csak átlagos számomra, viszont akiről szó van azonnal közös hullámhosszon lettünk. Rengeteg közös dolgunk van, hasonló a személyiségünk is. Most abban a fázisban vagyok, hogy próbálom leküzdeni az érzést, nem találkozok vele.2020. szept. 7. 21:11
11/19 anonim válasza:
ha megcsalod a párod vele meg randizgatsz, megjegyzi, hiába jössz össze vele, sosem fog bízni benned, mert tudja mit csináltál a pároddal. Jobb lenne hagyni és letisztázni a pároddal a helyzetet. Talán már nem szereted őt, csak ragaszkodsz. Lehet el kéne engednek, lépj, de ne a srác miatt, mert ő nem biztos hogy összejön. a úgy alakul, akkor később úgyis taliztok majd és sokkal jobb lesz szingliként vele összejönni, akkor fog benned bízni és el is vehet feleségül ha szerelmesek lesztek...
12/19 anonim válasza:
Az enber egyszer él, ha úgy érzed, hogy jobb lenne úgy, mint így, akkor lépni kell
13/19 A kérdező kommentje:
Ez az egyszer élés is bennem van igen, de most próbálom eltaszítani inkább. Remélem sikerül. Tudom, hogy tisztázni kell a dolgokat mindkét irányba, mert senki se érdemli meg, hogy áltassam.
2020. szept. 8. 08:19
14/19 A kérdező kommentje:
Megcsalni ennél jobban (mert egy csók már volt) biztosan nem fogom, nem lennék rá képes.
2020. szept. 8. 08:20
15/19 anonim válasza:
Én.mindkettőt fejleszteném, de poliamór vagyok.
16/19 A kérdező kommentje:
Nálam ez nem lehetséges, sokáig nem bírnék ilyen helyzetben lenni. De az biztos, hogy most nagyon rossz, hogy nem látom, nem beszélünk, kétségbe vagyok esve, néha jobb, néha szörnyen érzem magam.
2020. szept. 8. 18:07
17/19 anonim válasza:
Figyelj, 10 eve egyutt vagytok nincs meg gyerek gondolom, de mar ilyenkor szokott lenni azert.. Eltudod vele kepzelni hogy a kesobbiekbe gyereket valaltok stb? Szeretsz hozza bujni meg?vagysz a kozelsegere?
Gondolj bele mi van ha mar lesz gyerek es akkor jon rad hogy valami uj kell?
18/19 A kérdező kommentje:
Még nincs 10 év, de ez csak részlet kérdése. Gyerek nincs, mostanában kételkedek is, hogy vele szeretnék-e. Nem hiszem, hogy az újdonságról lenne szó.
2020. szept. 12. 18:58
19/19 anonim válasza:
Ha mar ebbe is ketelkedsz hogy akarsz e tole gyereket mar regen rossz, a masikkal mar most egy hullam hosszon vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!