Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben? 21F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? 21F

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy még nem volt barátnőm eddig, visszahúzódó típus vagyok. A napokban kikezdett velem egy 17 éves lány aki roma. Nem vagyok rasszista, vannak roma barátaim, ismerőseim de egy kapcsolatnál azért mégis zavarna. Tetszett már roma lány, de ő sokkal világosabb volt.

Egyik részem azt mondja, hogy egy próbát megér egy rövid kapcsolatnak, tapasztalat gyűjtés és végre el is veszteném.

Másik részem tiltakozik ellene mert biztos, hogy rengeteg embernél kiverné a biztosítékot. Pl barátoknál, családnál is, titokban meg úgyse lehetne tartani sokáig. Másik része meg az, hogy ki tudja milyen a családja nem ismerem túl régóta.

2019. febr. 18. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, nem teszed meg. Egyébként vicces, hasonlóan gondolkodom, nekem se kellene roma barátnő, pedig nem vagyok rasszista. Csak egyszerűen úgy érzem, hogy nem férek össze velük.

Ettől függetlenül sikertelen voltam egész életembe a nőknél és prostival kellett elvesztenem. Úgy hogy pont az egyik gyerekkori roma ismerősöm bizonyos okokból prostituált lett egy időre és vele vesztettem el :D

2019. febr. 18. 10:12
 2/8 Roberto de Carlosito válasza:
0%
Szerintem kurjatok egy jo párat meg járjatok kis idöt aztan dobd te meg 21 éves vagy elötted az élet én 28 vok és tavaly nösültem.nem lenne jo ha leragadnal mar 1 lánynál
2019. febr. 18. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne menj bele. Aztán ha magadra haragítod, majd egy egész roma famíliával gyűlik meg a bajod. Számomra nem hangzik túl jól.
2019. febr. 18. 10:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Pont ezért írtam én is, hogy ki tudja milyen a családja. Igaz én néhány hónap múlva költözöm kb 170km távolságra, de attól még nem lenne túl jó magamra haragítani.

Ez az egy tart vissza csak.

Nem ragadnék le vele egyébként hosszú távra csak magyar nővel tervezek.

Prostival meg nem veszíteném el azért :D

2019. febr. 18. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tehát csak azért akarsz vele összejönni hogy elveszítsd??! Miből gondod, hogy egy cig.ánylány jobb variáció mint egy prosti!

Mi fog történni, ha nem veszíted most el? Szerintem várjál vele, és emiatt ne kezdj vele.

2019. febr. 18. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress màst,lehet nagyon bánnád kèsőbb.A kapcsolat meg nehezen működne kultúrális különbségek miatt
2019. febr. 18. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú távra magyar lánnyal tervezel, akkor minek szórakozgatnál vele? Mellesleg cigány lányt ugyanúgy nem korrekt kihasználni, mint magyar lányt.
2019. febr. 18. 13:35
 8/8 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha azt mondod, egy rövid kapcsolatra kipróbálnád... nem ajánlom! Egy-két dugásra gondoltál? Vagy egy-két középkori filozófus elmélkedését megbeszélni vele? Mert nagyon nem mindegy.

A roma lány is nőből van, egyrészt lehetnek érzelmei, érzései. Másrészt, miből gondolod, hogy el fogod tudni veszíteni? Jól kijöttök esetleg egymással ideig-óráig... és ha előrukkol 6-8 hónap múlva... hogy gyermeke fog születni Tőled? Akkor mi a csudát fogsz tenni? És Ő vajon, meg népes famíliája mit fog tenni veled?! Belegondoltál ebbe?

Szóval, az én javaslatom: Elsődlegesen ne egy két lábon járó vaginának tekintsd a Lányt/Nőt. Akit használat után ki lehet dobni! Főképpen ne, amíg csak (kis)lány! Legyen az roma, vagy nem roma. Mert bármennyire is lehet kifejlett (ivarérett) egy lány, aki 17 éves... azért az még nem igazán Nő, amíg hozzá nem fejlődik intellektusa, tudata is. Mit tudhatod Te azt, hogy mit is szeretne az a lány Tőled? Hiszen alig ismered... Te mondtad. Nem beszélve a családjáról... Ugye?

Másfelől... ha Te azt mondod (úgy érzed), hogy a lány kezdett ki veled... (és nem fordítva) Hmmmm... hát nem is tudom... azért ez nekem mindig gyanús...

Az ERŐ legyen Veled!

2019. febr. 19. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!