Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már hogy olyan emberbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy olyan emberbe szeretettek bele, aki külsőre nem az ideálotok volt?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért szerettetek bele?

2020. szept. 6. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Jelenlegi partnerem, akivel egyebkent borzasztoan szeretjuk egymast nekem nem volt az esetem, amig nem kezdtunk el beszelgetni. Az elso alkalom utan ereztem, hogy nagyon egy huron pendulunk. Ez sokkal tobbet jelent nekem, mint egy 10-es pasi, akivel semmi kozos nincs bennunk.
2020. szept. 6. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Szemelyisegebe, vicces volt, ellehet vele hulyeskedni, figyelmes..

Sokszor a velso a kulsot is szebbe teszi es szebbnek latod majd

2020. szept. 6. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Az első és eddig egyetlen exem. Aztán amikor már beleszerettem a belső tulajdonságaiba, onnastól a külső kinézetébe is totál beleszetettem. Azóta is a ráhasonlító lányok tetszenek :(.
2020. szept. 6. 21:32
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Igen, többször is.

Kedvesebbek, ragaszkodóbbak.

2020. szept. 6. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Igen, többször is volt.

N

2020. szept. 6. 21:45
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Igen, a személyisége megfogott és szebbé, vonzóbbá tette számomra.
2020. szept. 6. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Nincs idealom, rengeteg fele ferfit vonzonak tartok. De olyan nem volt, hogy valaki ne tetszett volna es megis szerelmes lettem volna bele.
2020. szept. 6. 22:12
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem, soha az életben nem volt.
2020. szept. 6. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen.

Na jó, szerelmes azért nem lettem belé, de tény, hogy egy idő után sokkal vonzóbbnak kezdtem látni, mint még az elején. Osztálytársakként kezdtük, és az elején megállapítottam, hogy bár messze nem csúnya lány, de külsőre nem épp az én ideálom.

Aztán összebarátkoztunk, egyre többet beszélgettünk és egyre több közös élményünk lett, amik után rájöttem, hogy nem egy üresfejű, flegma cicababa, mint még az elején ránézésre sejtettem. Hanem egy tök értelmes, vagány csaj, akinek mindenről van véleménye, és ugyanúgy lehet hosszú, komoly beszélgetéseket folytatni vele, mint önfeledten hülyéskedni. Ha kellett, bekeményített és nem félt kiállni magáért, de ha arra volt szükség, akkor gyengéd, anyáskodó üzemmódba váltott.

Pár hónap után már észrevettem, hogy más szemmel kezdtem ránézni. Külsőleg továbbra sem az én ideálomat erősítette, de mégis megláttam benne a vonzó nőt, minekután én is vonzódni kezdtem hozzá.

26/F

2020. szept. 6. 22:47
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Igen, három szerelemből kétszer is. Az első volt az első igazi szerelmem (persze viszonzatlan az is), barátok voltunk, és a személyiségébe szerettem bele, leginkább a humorába, meg abba, ahogy viselkedett velem (ő volt az első és szinte egyetlen fiú, aki lányként tekintett rám).

Az utolsó szerelmemmel volt is köztünk valami, bár nem tudnám megfogalmazni, hogy pontosan mi, ő pláne nem tetszett külsőleg, és utólag főleg nem értem, hogy hogy lehettem szerelmes belé, de ez nem annyira tündérmese. A nárcisztikus, pszichopata személyisége manipulált, és még mindig nem vagyok túl rajta (sőt, szerintem nem is leszek soha, mert ez ennél sokkal mélyebb és durvább).

2020. szept. 7. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!