Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha férjes asszonyként szerelmes lettem a jóval fiatalabb munkatársamba?
Ha 20 év korkülönbség van közöttetek, és 20 éve vagy házas, úgy tippelem, a srác kb pályakezdő lehet. Főnök beosztott között nyilván nem lehet semmi, de még munkatársak között is necces. Az Y, Z generációnak nevezett csoport nagyon gyakran váltogatja a munkahelyét, nem hinném, hogy a srác 3 évnél tovább maradna a beosztottad, de sokan évente váltogatnak. Jó eséllyel hamarosan ő is munkahelyet fog váltani, és többet nem találkoztok.
A jövőre nézve azt tanácsolnám, ne alakíts ki ilyen szoros kapcsolatot a beosztottaiddal.
Igen, 21-es jól látod a dolgokat. De könnyű azt mondani, hogy ne alakítsak ki ilyen szoros kapcsolatot a beosztottjaimmal. Olyan a munkakörünk, hogy össze kell dolgoznunk közös témán, együtt ötletelünk, kivitelezünk. És nem fog továbblépni, mert jól fizető munkahely, szép jövő vár rá itt, tehetséges, okos, értelmes, gondolkodása messze meghaladja a korát. Talán ezért nincs köztünk generációs szakadék, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, ezért vagyok én ilyen zakkant. Nem terveztem én ezt magamnak, békésen megvoltam én eddig, nem untam meg a férjemet, nincs kapuzárási pánikom sem, hanem ez most tényleg egy nem kívánt szerelem...
És, hogy borzoljam már a kedélyeket, mert úgyis van már olyan válaszoló, akinek nem vagyok szimpatikus, akkor rátennék még egy lapáttal: korom ellenére fiatalosnak tartanak, kb. 10-15 évvel fiatalabbnak néznek az emberek általában, csinos is vagyok(meg szerény), sportolok, adok magamra, és volt már rá példa, hogy fiatalabb férfiak szólítanak le az utcán, mert velük egykorúnak néznek. A férjem meg büszke rám, és én soha nem csaltam meg, se gondolattal, se cselekedettel, de most gondolatban igen...
Tudom, hogy ha bevallanám neki, mit érzek, akkor biztos, hogy összejönne köztünk valami, ha más nem egy alkalmi szexkapcsolat, de van egy olyan gyanúm, hogy ő komolyabb kapcsolatot is bevállalna velem. Olyanokat mondogatott nekem, hogy milyen kár, hogy 20 év korkülönbség van köztünk, ő ezt nem akarja elhinni, meg az ő nőideálja olyan mint én, ő ilyen nőt keres, de eddig még ilyet nem talált, ezért eddig minden barátnőjét hamar otthagyta, mert unalmassá váltak számára. Szerintem már nagyon egy bizonyos veszélyes határvonalon egyensúlyozunk, s ezt a határt nem szabadna átlépnünk.
Jó, majd elmúlik egyszer. Jobb, ha én kerítek neki egy megfelelő barátnőt, s akkor talán már elmúlik ez a fájdalom a szívemben. Ha lányom lenne, (de fiaim vannak) beajánlanám neki...
20-as vagyok
Én objektív voltam szimplán, nekem nem vagy antipatikus. :)
DE a kor az biológiai kor, ha fiatalos is vagy, az tök jó, de a srác ha akar később gyereket, az valós korlát.
Ebből mint írtam is, max szex lehet köztetek nagy eséllyel, ezért írtam hogy neked kell eldöntened, megcsalod-e ha lehetőség/alkalom adódik vele a férjedet. Mert sejtettem, mielőtt írtad, hoyg az mehetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!