Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 55 éves férfi érezhet valódi, tartós szerelmet egy
20 éves lány iránt?
Figyelt kérdés
A barátnőmről lenne szó, egy volt egyetemi professzora kerülgeti már egy ideje, és kicsit aggódok érte. Nem akarom, hogy kihasználják a naivitását és a testét midnenféle szerelmi ígéretekkel. Szerintetek egy érett, felnőtt férfi képes lenne egy fiatal lányt minden gyerekességével, éretlenségével és vadságával tartós kapcsolatban szeretni? Igen, tudom, hogy mindenki más, de mégis kíváncsi lennék, hogy látott-e már valaki hasonló szitut, ahol egy ilyen kapcsolat kitartott és nem csak a szexről szólt.
A valaszok magukert beszelnek...50 eves korra az ember mar annyira kieg erzelmileg, hogy nem tud mar szerelmet erezni, dee a hasonlo koru nok sem, akik eleve erzelmesebb beallitottsaguak, mint a ferfiak .De jo ez igy. A legtobb idos ember csak a testiteseget a szorakozast keresi egy fiatalabban, nem a nagy Ot, mindegy milyen nemu.
2020. szept. 3. 12:14
23/26 anonim válasza:
Ne általánosíts #22. kérlek. 53. évemet töltöttem be és nem égtem ki. Két komoly kapcsolatom volt idáig. Nem váltom a társaimat, mint más az alsónadrágját. És nem is fogom. Ennyi. A szerelem és tartóssága nem kor függő, hanem személyiség, önismeret, fejlettség kérdése.
2020. szept. 3. 19:30
24/26 anonim válasza:
Szerintem ez a férfi részéről csak szex lesz, vonzalom, visszafiatalodás, rajongás. Egy ilyen korú férfi tudja, ha egy lány egy ilyen öreg férfira izgul fel, akkor azzal a lánnyal fejben gondok vannak, pl. lelkisérült, dependens, önbizalomhiányos vagy ilyesmi. Márpedig egy pasas se akar magának ilyen nőt, akármilyen öreg. Mindenki a normális, korban hozzáillőt tudja elsorban maga mellé képzelni, akivel meg tud jelenni ilyen idős korban társaságban, színházban stb. Csak szeretői státuszra számíthat a lány ha apasi érett gondolkodású vagy ha mégsem, akkor meg a lány számíthat egy totál éretlen, önbizalomhiányos vén pasira, aki meg a saját korosztályából való kifinomult, ízléses, intelligens nőnek nem kéne.
2020. szept. 3. 20:12
25/26 anonim válasza:
Jó lehet, hogy te ilyen tiszta irgalmas szamaritánus fazon vagy, tapasztalatom viszont, h a többség teljesen érzéketlen érzelmileg már úgy 35 éves korára. A linkem hozzászólásait pedig férfiak írták önszántukból, őszintén. :) Ott van tisztán kereken mit gondolnak a témáról.
2020. szept. 3. 20:19
26/26 anonim válasza:
Nem vagyok irgalnas szamanitárius, se fazon, csak egy nő. 😊😅 A tiszta stimmel, lelkileg mindenképp. Ez az egyik erősségem, amit sokan gyengeségnek látnak egy ideig... de, csak egy ideig.
De látom te is nő vagy #25/22. 😊
Sajnálom, ha férfinek néztél.. férfiben nagyon kevés az érzelmileg fejlett. Más világ... De mi nők azért vagyunk, hogy ez ne így legyen. 😊 Én körülöttem mindenki változik, és talán ezért szeretek nő lenni, de a nőiségem csak eszköz, elsősorban ember vagyok, nő alakban, lélekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!