Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 55 éves férfi érezhet valódi, tartós szerelmet egy
20 éves lány iránt?
Figyelt kérdés
A barátnőmről lenne szó, egy volt egyetemi professzora kerülgeti már egy ideje, és kicsit aggódok érte. Nem akarom, hogy kihasználják a naivitását és a testét midnenféle szerelmi ígéretekkel. Szerintetek egy érett, felnőtt férfi képes lenne egy fiatal lányt minden gyerekességével, éretlenségével és vadságával tartós kapcsolatban szeretni? Igen, tudom, hogy mindenki más, de mégis kíváncsi lennék, hogy látott-e már valaki hasonló szitut, ahol egy ilyen kapcsolat kitartott és nem csak a szexről szólt.
Biztos nő vagy #10. Mert a fater szerinted azon filozik mi lesz. És egyáltalán egy férfi filozik, h mi lesz egy év múlva vagy később? Ahh, meg akarja húzni, mindegy milyen áron.
2020. szept. 2. 21:54
12/26 anonim válasza:
#
Egy Kodály Zoltán szerinted bohóc vagy egy Vásáry Tamás vagy egy Szász Endre? Érdekes meglátás.
2020. szept. 2. 22:01
13/26 anonim válasza:
Az egyetemi professzorok erról híresek, a nagy szívükről.
2020. szept. 2. 22:03
14/26 anonim válasza:
Művészek igen, de ezzel ki is mondtuk, h egy teljesen más világ, nem átlagosak, és bármennyire furán vagy rosszul hangzik, de nem normálisak,legalábbis úgy biztosan nem, mint egy átlag ember.
2020. szept. 2. 22:06
15/26 anonim válasza:
Idézhettem volna tudósokat, politikusokat is ide.
Én inkább azt gondolom, hogy ők tehetik meg, hogy nagy korkülönbséggel válasszanak párt.
A szomszéd "Józsi bácsit" már a kutya sem érdekli, nemhogy egy szép, okos egyetemista lány.
2020. szept. 2. 22:11
16/26 anonim válasza:
Van benne vmi #15.😊 Én mégis azon a véleményen vagyok, h ha vki nem átlagos, és ezt felszínre is hozza (nem mindenki ilyen ambiciózus: nem érdekli, nincs kedve hozzá, nem tarja fontosnak vagy csak egyszerűen nem akar kitűnni, szeret átlagos lenni) sikeresen, akkor már az egész lelkivilága, világlátása is más, beleférnek az extrémebb dolgok is... 😊
2020. szept. 2. 22:21
17/26 anonim válasza:
Tehát azt mondod, hogy egy korosabb átlagpolgárnak nincs igénye egy szép, fiatal (felnőttekről beszélünk, mielőtt valaki felhorkan) testre és lélekre? Szerintem mindenkit ámulatba ejt az ilyesmi, de nem mindenki jut hozzá, nincs rá lehetősége.
2020. szept. 2. 22:39
18/26 anonim válasza:
Nem ezt mondtam, nem tudom miből következtetsz erre... Azt mondom, h egy nem átlagos ember lelkivilága, világlátása más. Tudja, h más! És megmeri tenni azt, amit átlag Józsi bácsi nem mer, nem tud megtenni. Átlag Józsi bácsi is tudja, h ki ő, és így (pont ezért) esélye sincs ilyenre.
2020. szept. 2. 23:06
19/26 anonim válasza:
Emiatt gondoltam:
"akkor már az egész lelkivilága, világlátása is más, beleférnek az extrémebb dolgok is"
De ez így szerintem is korrekt:
"Átlag Józsi bácsi is tudja, h ki ő, és így (pont ezért) esélye sincs ilyenre."
Köszi a beszélgetést :)
2020. szept. 2. 23:15
20/26 anonim válasza:
#19. Nincs mit! Legközelebb 10 ezer Ft/mondat lesz, ez csak a beetetés volt. 😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!