Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnt el egyik pillanatról a másikra?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel néhány hete ismerkedtem meg. Nagyon egymásba habarodtunk, ez tagadhatatlan mindkettőnk részéről. Lényegében nyílt lapokkal játszunk, mert egyértelműen egymás tudtára adtuk, hogy oda vagyunk a másikért. Viszont semmi fizikai kapcsolat nem volt még köztünk, gyanús, hogy a következő találkozón lett volna, mert pár napja elkezdtünk csetelni FB-on (ő keresett meg és jelölt be), és azóta megállás nélkül flörtöltünk cseten (de már előtte élőben is, csak kevésbé egyértelműen). A lényeg, hogY tök jól elcseteltünk, pár perccel ezelőtt még bókolt, aztán egyik pillanatról a másikra inaktívvá tette a FB és az Insta profilját is egy szó nélkül. Nem értem, mi történt, miért csinálta. Valószínű, hogy fogunk még találkozni, mert vannak közös barátok, szóval nem hinném, hogy így akar kiiktatni az életéből... Meg miért is tenné? Ha pár perccel előtte még odáig volt értem... Először azt hittem, letiltott, de megnéztem másik profilról és onnan sem elérhető. Mégis miért csinálja ezt?2020. aug. 28. 23:36
1/7 anonim válasza:
Talán családi probléma? Vagy csak szimplán elege van a közösségi hálókból? Nem tudhatom,nem látok bele senki fejébe, azonban, ha egymásba habarodtatok.... Telefonszámot miért nem cseréltetek?:D
2/7 A kérdező kommentje:
Jó, de miért nem szólt, hogy eltűnik egy időre?
2020. aug. 28. 23:46
3/7 anonim válasza:
mentálisan nem 100-as a pasas... én jártam így. Egyértelműen oda és vissza voltunk egymásért. Élőben ismertük meg egymást, de három hét mulva muszáj volt messengeren folytassuk a beszélgetést, mert haza repültem az adott területről, ahol megismertem. Úgy adta elő, hogy én különleges vagyok számára, meg Ő ritkán érzi magát ennyire jól valakivel... meglepően jó volt velem, meg hogy kár hogy elmentem stb stb... ezt kb 1 hónap beszélgetés követte messengeren, de amikor a találkozóra került volna sor, napokkal a megbeszélt időpont előtt eltűnt.Én rá írtam csak simán 1 nappal a megbeszélt időpont előtt, hogy kérdezzem meg hogy van(nem akartam erőltetni hogy márpedig IGEN, akkor holnap találkozunk... amúgy is Ő hivott el, úgy illet volna hogy Ő is keres előtte, hogy akkor hol és hánykor) de alig válaszolt az üzeneteimre.. 3 napra rá, meg rám ír hogy milyen részeg, mert egész hétvégén ivott.. A nagy szép szavakat ilyen tettek követték...
5/7 anonim válasza:
Az létezhetetlen, hogy lemerült a telefonja? Mióta nem elérhető?
Amúgy nem értek ehhez, szándékosan nincs okostelefonom, de logikus, ha lemerül, akkor az illető nem elérhető.
6/7 anonim válasza:
Nem lehet facebookos tiltás hullámba került? (Fogalmam sincs, hogy most is van-e)
7/7 anonim válasza:
5# attól, mert lemerült a telefon, még nem lesz inaktív a fiók. 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!