Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csókolózást tanulni kell/leh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csókolózást tanulni kell/lehet, vagy ösztönösen tudja az ember ha oda kerül?

Figyelt kérdés
Ez annak kapcsán jutott szembe, hogy még életemben nem smároltam senkivel, de ma azt álmodtam hogy csókolózok egy lánnyal, és álmomban érdekes mód elég simán ment, mintha éreztem volna hogy kell, hiába nem volt valóságos. Ennek kapcsán merült fel bennem hogy ez vajon ösztönös az embereknél, vagy tanulni, gyakorolni kell? Na nem mintha fenyegetne ilyen veszély, csak érdekelne. :D 24F

2020. aug. 28. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 ingatlan szempontjából?
2020. aug. 28. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:

11.

Nem, vagyis részben. Van - vagyis lesz - ingatlanom, az amiben most élek egyedül, csak még nem tehermentes. Mivel lesz még a közvetlen családomnak örökölt ingatlanja, annak az eladásakor ez a teher megszűnik, és onnantól nincs gond, de egészen addig, a fizetésem fele automatikusan elmegy erre, és alapvetően nem magas a fizetés maga. Idén nem, mert Viktor bátyánk másként rendelkezett, de jövőre megint gond lesz.

Továbbá perspektíva hiánya öl meg, ugyanazt a monoton semmit csinálom (szerencsére nem gyár vagy ilyesmi, ott meg is őrülnék), egyetlen előnye a nagyjából baráti társaság és az hogy a negyed órára van a lakásomtól gyalog. De amúgy nem jó, mert egy alapvetően folyamatosan - és egyre gyorsabban - pusztuló munkahelyem van ami szerintem jövőre megszűnik létezni ebben a formában, mert minden jel erre mutat. (A cég egyéb vállalatai már megszűntek, a régióból lassan kivonul, a maradék helyeken beteges spórolás és állandó létszámcsökkentés - egyik sem a szebb jövő záloga).

És mivel a hiteleket átverésnek tartom, így mindig csak annyit költhetek amennyi pénzem van. Idén a fogorvos viszi a kasszát, ma is egy húszast otthagytam, de kellett. Második helyen a hobbim áll, ami sajnos költséges, de arra mindig fix keretet szánok. Aztán jövő hónapban a ruházkodásra kell fektetnem a hangsúlyt, mert kell egy téli cipő, el kell vinnem a "patyolatba" a télikabátomat mert elér retkes és büdös tavalyról (általában tavasszal mosatom ki, csak idén a "nagy koronavírus" miatti rinyálda miatt nem tudtam eljutni oda), így illendő egy mosással indítani, az itthoni mosógépem meg nem erre való + bele se fér a kabát.

Úgyhogy általában minden pénzem elmegy, ha sikerül megspórolni - trükkök százaival - egy ötezres hóvégére akkor már sikeres a hónap. Csak így ez egyhelyben toporgás, semmi több.

Na, és erre jön rá a depresszív életérzésem, amire nagyon hajlamos vagyok.

2020. aug. 28. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
fiatalon a saját ingatlanodat fizeted vissza, ez nem toporgás. jó úton vagy! bár nekem is több eszem lett volna fiatalabb koromban.
2020. aug. 28. 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
#13 +1 ráadásul ha jól értem 12 órázól heti 3-4 nap, tehát relatíve sok időd van felkészülni a váltásra, ha már előre tudod hogy megszűnik az állásod 1 éven belül.
2020. aug. 28. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ösztönös, de jó ha az ember gyakorolja :D Viszont nem mindenki ugya olyan habitusu, van aki lassabban, máshol szenvedélyesebben csinálják.
2020. aug. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!