Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csókolózást tanulni kell/lehet, vagy ösztönösen tudja az ember ha oda kerül?
11.
Nem, vagyis részben. Van - vagyis lesz - ingatlanom, az amiben most élek egyedül, csak még nem tehermentes. Mivel lesz még a közvetlen családomnak örökölt ingatlanja, annak az eladásakor ez a teher megszűnik, és onnantól nincs gond, de egészen addig, a fizetésem fele automatikusan elmegy erre, és alapvetően nem magas a fizetés maga. Idén nem, mert Viktor bátyánk másként rendelkezett, de jövőre megint gond lesz.
Továbbá perspektíva hiánya öl meg, ugyanazt a monoton semmit csinálom (szerencsére nem gyár vagy ilyesmi, ott meg is őrülnék), egyetlen előnye a nagyjából baráti társaság és az hogy a negyed órára van a lakásomtól gyalog. De amúgy nem jó, mert egy alapvetően folyamatosan - és egyre gyorsabban - pusztuló munkahelyem van ami szerintem jövőre megszűnik létezni ebben a formában, mert minden jel erre mutat. (A cég egyéb vállalatai már megszűntek, a régióból lassan kivonul, a maradék helyeken beteges spórolás és állandó létszámcsökkentés - egyik sem a szebb jövő záloga).
És mivel a hiteleket átverésnek tartom, így mindig csak annyit költhetek amennyi pénzem van. Idén a fogorvos viszi a kasszát, ma is egy húszast otthagytam, de kellett. Második helyen a hobbim áll, ami sajnos költséges, de arra mindig fix keretet szánok. Aztán jövő hónapban a ruházkodásra kell fektetnem a hangsúlyt, mert kell egy téli cipő, el kell vinnem a "patyolatba" a télikabátomat mert elér retkes és büdös tavalyról (általában tavasszal mosatom ki, csak idén a "nagy koronavírus" miatti rinyálda miatt nem tudtam eljutni oda), így illendő egy mosással indítani, az itthoni mosógépem meg nem erre való + bele se fér a kabát.
Úgyhogy általában minden pénzem elmegy, ha sikerül megspórolni - trükkök százaival - egy ötezres hóvégére akkor már sikeres a hónap. Csak így ez egyhelyben toporgás, semmi több.
Na, és erre jön rá a depresszív életérzésem, amire nagyon hajlamos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!