Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,mit tennétek ha kiderülne a szerelmetekről hogy pisilés után nem törli meg magát ott?
Sztm pasinak is alap, hogy megtörli. Párom szokta meg nem higyozza szét a WC-t!
N28
Igénytelen de nem ő tehet róla hanem az anyja aki nem tanította meg rá. Két lány anyjaként mondom hogy ezeket a dolgokat 3 évesen el kell kezdeni megtanítani mert ha az embernél nem rögzül, akkor élete során már nagyon nehéz lesz.
Sajnos én a reggeli fogmosással vagyok így. Anyam sose mondta hogy kellene reggel is - tudom hihetetlen. Aztan érettségi felé éreztem hogy ez gáz (láttam másoknál hogy ők mosnak) és akkor én is elkezdtem reggel is mosni de valahogy nem vált szokássá, és a mai napig a reggelek felében úgy indulok el hogy csak a meló helyemen jut eszembe bedobni egy tiktakot. Ráadásul mivel én nem mosok most ugyanazt a hibát énis elkövetem a gyerekeimmel - aztán majd éveken át küzdhrtnek míg szokásukká válik
Hát besz@rok!!! Ennyi faroktörölgető manyust. Elképzelem ahogyan a piszoárnál pzs.vel vagy előre odakészített WC papírral törölgeti a makkot. :)
Valamelyik, nő írta büszkén, hogy az ő férje is törölgeti....
Az első is furcsa, hogy nem tudta, hogy a nők törölgetik.
"jó gusztustalan munkatársaid...." El tudom képzelni az ilyen embereket.
Egy esetleges háborúban, egy disznó mellett éhenhalnának...
Kérdező! Nő vagyok és alap a megtörlés. Nedves toalett papír vagy intim törlőkendő, majd sima wc papír. Még enyhe kellemetlen illat se maradjon.És ugye a napi,rendszeres tisztálkodás.
Nem tudom,de amíg nyár van,lehet elsütném a "pfuu érzed?mi ez a brutális húgyszag? Tényleg nem érzed? wc-ből jön/valahol van nyilvános wc a közelben?" 😀
Azért ott nap végére lehet ám szag,azzal a bugyival már vallatni lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!