Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak,mit tennétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manócska1 kérdése:

Férfiak,mit tennétek ha kiderülne a szerelmetekről hogy pisilés után nem törli meg magát ott?

Figyelt kérdés
pisilés,törlés

2020. aug. 25. 19:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
56%
megszoktam, de kakilás után nem fürdök, meg lehet szagolni :D
2020. aug. 25. 20:15
 12/33 anonim ***** válasza:
72%

Sztm pasinak is alap, hogy megtörli. Párom szokta meg nem higyozza szét a WC-t!

N28

2020. aug. 25. 21:01
 13/33 anonim ***** válasza:
75%
Én megtörlöm mindig, ez szerintem alap higiénia férfiaknál és nőknél is. 32 F.
2020. aug. 25. 21:04
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Igénytelen de nem ő tehet róla hanem az anyja aki nem tanította meg rá. Két lány anyjaként mondom hogy ezeket a dolgokat 3 évesen el kell kezdeni megtanítani mert ha az embernél nem rögzül, akkor élete során már nagyon nehéz lesz.

Sajnos én a reggeli fogmosással vagyok így. Anyam sose mondta hogy kellene reggel is - tudom hihetetlen. Aztan érettségi felé éreztem hogy ez gáz (láttam másoknál hogy ők mosnak) és akkor én is elkezdtem reggel is mosni de valahogy nem vált szokássá, és a mai napig a reggelek felében úgy indulok el hogy csak a meló helyemen jut eszembe bedobni egy tiktakot. Ráadásul mivel én nem mosok most ugyanazt a hibát énis elkövetem a gyerekeimmel - aztán majd éveken át küzdhrtnek míg szokásukká válik

2020. aug. 25. 21:09
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
En ferfikent meg szoktam mindig de a munkatarsaim kozul szerintem senki sem. Szoval kb egy ff a tizbol torli meg.
2020. aug. 25. 21:23
 16/33 anonim ***** válasza:
#8 jó, inkább úgy mondom, hogy én meg szoktam, és a válaszokból ítélve nem én vagyok az egyetlen ilyen férfi.
2020. aug. 25. 21:24
 17/33 anonim ***** válasza:
48%
Jó gusztustalan munkatársaid lehetnek már bocs, valszeg mást sem mosnak meg akkor normálisan (feneküket, fogukat, stb)
2020. aug. 25. 21:25
 18/33 anonim ***** válasza:
38%

Hát besz@rok!!! Ennyi faroktörölgető manyust. Elképzelem ahogyan a piszoárnál pzs.vel vagy előre odakészített WC papírral törölgeti a makkot. :)

Valamelyik, nő írta büszkén, hogy az ő férje is törölgeti....

Az első is furcsa, hogy nem tudta, hogy a nők törölgetik.

"jó gusztustalan munkatársaid...." El tudom képzelni az ilyen embereket.

Egy esetleges háborúban, egy disznó mellett éhenhalnának...

2020. aug. 25. 22:32
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de egészen eddig a kérdésig sosem fordult meg a fejemben, hogy vajon a nők mit és mit nem csinálnak pisilés után. Igen, tudom, a reakciók alapján én vagyok hülye, hogy nem ilyesmiken gondolkozom.
2020. aug. 25. 22:44
 20/33 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező! Nő vagyok és alap a megtörlés. Nedves toalett papír vagy intim törlőkendő, majd sima wc papír. Még enyhe kellemetlen illat se maradjon.És ugye a napi,rendszeres tisztálkodás.

Nem tudom,de amíg nyár van,lehet elsütném a "pfuu érzed?mi ez a brutális húgyszag? Tényleg nem érzed? wc-ből jön/valahol van nyilvános wc a közelben?" 😀

Azért ott nap végére lehet ám szag,azzal a bugyival már vallatni lehetne.

2020. aug. 26. 05:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!