Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy a részeg pasitokat nektek kellett megpisiltetni?
Nem. De olyan már volt, hogy meghánytattam. Addig fetrengett, hogy rosszul van és nem tud hányni, amíg én minden orvosi szaktudásom bevetve (szintén részegen) fel nem térdeltettem és meg nem hánytattam rendesen, ujjal. 😂 Az ismeretségi körünkben azóta is ez az egyik kedvenc sztori.
24N
Ez mit jelent? Egyszer az első pasim elment bulizni, és felhívott engem webkamban, be volt rúgva és úgy hugyozott, hogy közben velem webkamozott. (Itt ismertem meg, ha látod I.I akkor rohadj el, köszi!)
Másik pedig az volt, amikor egy másik pasimmal elmentünk bulizni két településsel arrébb, de hamar vége lett a bulinak, nem jött még busz vissza, taxira pedig nem volt pénzünk, hideg is volt. Elindultunk gyalog, hóban haza a városba, részegen. 4,5 órába telt hazaérni, 15 kilométert gyalogoltunk le, és el is tévedünk. Kegyetlen volt. Mivel mindketten részegek voltunk, így megállt és bejelentette, hogy neki pisilnie kell, egy szántó föld mellett mentünk épp, ràbrunyàlt a vetett földre, és közben össze-vissza beszélt, de azért annyira képben volt, hogy a nadrágját felhúzza, meg ilyesmi. Aztán nyilván kézfertőtlenítő és mentünk tovább.
Ez mind még régen volt, még gimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!