Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is nagyon várja már, hogy eljegyezzék? L
Figyelt kérdés
Annyira vágyok erre az érzésre már.
Párom múltkor felhozta a témát és csak annyit tudok, hogy legkésőbb 2 év múlva szeretne már, na meg mostanság érdekli a gyűrű ízlésem.
Más nő is van hasonló helyzetbe?
2020. aug. 25. 15:52
1/12 anonim válasza:
Vártam, igen. :) Végül elapadt ez a várakozás és nem pörögtem a témán, azért is ért meglepetésként.
Most már az esküvőt várom :)
3/12 anonim válasza:
Igen. Én már lassan bekattanok :D
4/12 anonim válasza:
Én is várom, mert ha esküvőn vagyunk, a párom mindig nagyon lelkes lesz, hogy ez milyen szuper dolog és elkezd érdeklődni gyűrű iránt meg hogy kiket hívnánk meg. :D
A napokban meg mondogatta, hogy már úgyis kinézte a gyűrűt meg már megtervezett mindent, de fogalmam sincs arról, hogy egy hónapos időtartamról beszél, vagy 5 éves projektről. :D
6/12 anonim válasza:
En nagyon, de az eskuvot nem annyira... szerintem felesleges felhajtas, meg a parom csaladja is vannak erdekes embereket, akiket tuti nem hivnek.
7/12 A kérdező kommentje:
6. Velem is ugyanez van.
2020. aug. 27. 18:45
8/12 anonim válasza:
Én is nagyon vártam, az esküvőtől viszont picit félek. Azt a részét várom, hogy házastársak legyünk, de pár rokoni hülyeséget nem. XD
10/12 anonim válasza:
Te szent ég! Fingotok sincs minek örültök...
Valakinek ez a vágya? Már bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!