Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha bejön a munkatársam?
Picit hosszú lesz!:D
Nos nemrég kezdett egy új srác azon a munkahelyen ahol én is vagyok. Nem messze tőlem dolgozik egy gépnél és egy műszakban is vagyunk. Amit megtudtam róla, hogy a legjobb barátnőm (akivel együtt is dolgozunk) pasijának az öccse. A barátnőm pasija a műszakvezető, ezért is hozta oda az öccsét. Sajnos a srác mozgássérült és ilyen botot használ, de tud járni csak lassabban és nehézkesebben. Nekem ettől függetlenül nagyon bejön... Sajnos nem igazán nyitott személyiségű így hiába próbáltam kezdeményezni szóban nem vette a lapot.:( Ilyen "művészlélek" szerűség, maszekban képeket szerkeszt egy boltnak. Persze szoktunk azért szemezni, és mosolyogni egymásra. Azt is megtudtam, hogy nem igazán volt sikeres a nők terén, és minig csúnya dolgokat tettek vele. Mit tegyek? Köszi a válaszokat!
Én 21/L Ő 27/F
vagy csak nem tetszel neki / esetleg meleg?
nem egy tárgyról beszélünk, hanem egy emberről.
Kérd meg a barátnőd, hogy kérdezze meg a pasiját, aki kérdezze meg az öccsét, hogy akkor most tetszel neki vagy sem. Üzend megneki, ha igen, hétvégén menjen áthozzád filmezni:)
Bár attól tartok, a srác filmezés alatt filmezést fog érteni:)
Bizonyára a testi fogyatékossága és az eddigi csalódás bátortalanná, bizonytalanná teszi. Nem akarja elhinni, hogy mégis van valaki, aki érdeklődik iránta.
Kedves Kérdező, - azért jól gondold meg, hogy a mostani szerelembe-esésed kitart-e hosszú éveken át. Ha nem tartana ki, akkor rettenetes mély sebet ütnél a fiú szívébe. Képes leszel vele elmenni moziba, színházba, nyaralni... Jó szemmel nézné a családod? Elfogadnák őt?
Azt kihangsúlyozom, hogy csak kimondottan végső esetben segíts neki pl. felállni. Az ilyen emberek ezt nagyon megalázónak veszik, holott tőlünk - egészségesektől - ez érthető reakció, hogy segíteni akarunk. Ezt nem egyszer hallottam már tévében, rádióban sőt személyesen is ilyen érintett embertől. Akkor segíts, ha eldől a botja, mankója ill., ha megkér.
Köszi a válaszokat! Sajnos ennyi idő után se jutottunk nagyon előbbre... Max annyi, hogy most már többször együtt eszünk, többet beszélgetünk de ennyi. Mindenképp beszélek a testvérével, hogy derítse ki a dolgokat. Rólam azt mondják, hogy csinos nő vagyok. Karcsú, hosszú haj (ami kicsit színes:D), sportolok, van tetoválásom, és piercingem. A kiszemeltem is tetovált. Jó persze, nyilván lehet, hogy neki más az ideálja... Múltkor a tetoválásokról beszélgettünk, és a képekről amiket csinál. Nagy átéléssel mesélte nekem, én pedig azt sem tudtam, hogy eszik-e, vagy isszák...:D Aranyos volt, ahogy előadta.:)
Engem egyáltalán nem zavar a fogyatékossága és az sem, hogy ki mit szól. A családom - szerencsére - nem szól bele, hogy milyen párt választok magam mellé. Nekem kell, nem pedig nekik!:) Simán elmennék vele közös programokra. Nem érdekel más ember véleménye. Igen én egyébként már teljesen odavagyok érte... Mivel régen voltam már pasival, így kívánom is már nagyon őt...:D Szerintem ezzel nem lesz probléma. Ki fogok mellette tartani. Na majd írok, hogy mire jutottunk. Köszi a válaszokat, szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!