Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon így elkezdődhet a szerelmi életem?
Volt már hosszú távú kapcsolatom és nem ezmiatt lett vége, de elhatároztam tavasszal, hogy lefogyok. 117-ről indultam, jelenleg 89 vagyok, de még sok visszavan (nincs konkrét célom, ha elégedett leszek, megállok)
De biztos, hogy javítani fog az önbizalmadon és egeszségesebb is. Aztán nagyrészt rajtad múlik, hogy lesz-e barátnőd. (nekem túlsúlyossan is volt vékony barátnőm)
30/F
Nem emiatt nem volt eddig barátnőd, hanem a viselkedésed miatt.
A fogyástól nem nő meg az önbizalmad, ki fogod találni, hogy egy csík, a megmaradt bőr vagy a szemed állása nem elég jó hozzá.
Pszichológust javaslok, aki segít rájönni, hogy miért nem szereted magad, és persze, a mozgás és diéta jó és egészséges, de a fogyás önmagában nem oldd meg alapvető problémákat.
Mielőtt azt mondod nem tudom, miről beszélek, én is leadtam azt a 40-est. Nem változik meg tőle semmi. A tükörkép igen, valamennyire, de a problémák gyökere ott marad és kísérteni fog.
Szerintem is lelki eredetű a dolog, ha ennyi idősen még nem jöttél össze senkivel. Hiszen extrém kövér se vagy. Rengetegen élnek ilyen súllyal, mint te. Már olyan sok az elhízott ember hazánkban, hogy ki se lógunk a sorból 40 kg súlyfelesleggel. És nagyon sok dagi férfinek és nőnek van társa.
Jó dolog a fogyás az egészség miatt, de a lelki világodat kellene elsősorban helyre tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!