Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam 2 napja a barátommal mert azt éreztem,hogy nem kell nekem. Csak most jöttem rá,hogy mennyire szeretem és kell nekem Ő! Szerintetek ha összejövök vele megint az jó döntés? (Minden rendben volt köztünk)
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 10:40
12/13 anonim válasza:
Szerintem 1 ember nem a te jatekszered.Lehet h ő szeret teged te meg ossze vissza beszelsz mint 1 holtkoros.kell e neked vagy nem.Ha kellett volna nem dobod el.olyan nincs h kicsit kell.vagy kell vki vagy nem.
13/13 anonim válasza:
Èn is jàrtam hasonlò cipőben. Hidd el hogy ha szakitani akartàlbakkor maradj e döntès mellett. Vmi okod volt rà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!