Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnál hozzá, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha a párod felszedne 50kg ot?

Figyelt kérdés

Itt legfőképp a pasikra gondolok.

Felszedne 50 kg ot. És az életben nem lenne már az a karcsú lány akibe beleszerettél.

2020. aug. 18. 08:45
A kérdező szavazást indított:
Szeretem a párom, soha semmi nem választ el tőle!
Elgondolkoznék!
Nem kívánnám szexuálisan!
Molett párom van, és így szeretem!
Szakítanék/Elválnék!
31 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkoznék!
2020. aug. 18. 08:46
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
Semmi baj nincs ezzel. A legtöbb csajnál pár év kapcsolat után szépen durrognak el a légzsákok. Viszont az én párom nem tudna 50kg-ot felszedni. Már 10kg-nál szakítanék vagy még hamarabb.
2020. aug. 18. 08:52
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem zárom ki, hogy jól állna neki, olykor egy-egy meglepően kövér nő is be tud indítani. De persze inkább az az esélyes, hogy nem kívánnám.
2020. aug. 18. 09:15
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzá tenni a kérdéshez, hogy mindezt szülés után történne.
2020. aug. 18. 09:18
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Engem nem zavarna, viszont félteném őt, és próbálnék megoldást találni arra, hogy le tudjon fogyni.

Mondjuk mellettem elég macerás +50 kilót hízni, rendszerint rángatom magammal a bnőmet túrázni bárhová. Néha megvan a napi 30km is.

2020. aug. 18. 09:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
50 kiló az rohadt sok basszus. 10-20 kilónál még azt mondom oké, mert van akinek jól áll, de egy 50 kilós csaj ha meghízik 100-ra, azért az nagyon durva.
2020. aug. 18. 10:30
 7/14 anonim ***** válasza:
30%
Ki nem állhatom a kövér nőket. Taszítanak, hozzájuk sem tudnék érni és azt sem engedném hogy hozzám érjen.
2020. aug. 18. 10:42
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

A párom nagyon duci volt, amikor összejöttünk. Nem érdekelt, nem a testébe szerettem bele. (Nem azt mondom, hogy nem néz ki jól, hanem nem az volt az elsődleges szempont)

Ha visszahízna, akkor is szeretném. (bár aggódnék az oka miatt)

2020. aug. 18. 10:49
 9/14 A kérdező kommentje:

Remélem minnél több válasz érkezik. Itt arc nélkül vagyunk nem kell takarni azt mit gondoltok valójában.

De a válaszok és a statisztika egyre nagyobb igazad ad annak a ténynek, hogy biza a férfiak a nők testébe szeretnek bele.

Persze vannak kivételek.

A kérdés is spekulatív csupán. Független attól, hogy tudna e hízni a párod vagy sem. :)

2020. aug. 18. 11:26
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

9 A szex egy igen fontos oszlop a kapcsolatban, az emberi szexuális vágyban pedig többé-kevésbé fontos szerepet kap a test. Ha nem vonzó a másik teste, bukdácsolni fog a vágy, és vele együtt a szexuális élet, és vele együtt az egész kapcsolat minősége.

Egyébként a "férjem felszedett 50 kilót" kérdésekre sem szoktak hízelgő válaszok érkezni.

2020. aug. 18. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!