Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez így működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így működhet?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, van egy barátnőm aki most tölti a 18-at. Nagyon szeretjük egymást, fantasztikusan kijövünk. Nekem volt egy kapcsolatom anno, ami hosszú ideig tartott, de ott nem volt egyáltalán ilyen összhang. Az a helyzet, hogy a szüleimnek nem mondtuk el még, mert a szülei szerint neki majd 21-22 évesen kellene elkezdeni ismerkedni,(Nem tudom mire jó ez) másrészt ugye én idősebb vagyok 7 évvel. A lánynak volt egy "kapcsolata" ott a fiú elég udvariatlan volt, ki akarta használni szexuálisan. Én viszont nagyon szeretem, vigyázni akarok rá. Szerintetek a szülők mennyire szólhatnak ebbe bele?
2020. aug. 15. 07:08
 1/5 anonim válasza:
100%
Szia. Elvileg mivel betöltötte (vagy tölti) a 18-at jogilag felnőtt önálló döntési joggal rendelkező személy. Azt csinál amit akar. DE! Gyakorlatilag még apa és anya kislánya akiknek van egy eszméje (21-22éves kor) így semmiképpen sem úgy állnék a szüleim elé hogy na betöltöttem a 18at mostmár nem szólhattok bele az életembe jaaa és van egy pasim is. Félő hogy teljesen el is tiltanának benneteket egymástól. A lány helyébe odamennék és érett nőként mondanám nekik hogy apa anya az van h van egy srác aki tetszik sokat beszélgetünk nagyon jól kijövünk és szeretném ha megismernétek őt stb. Aztán ha látják rajtad hogy nem csak azt akarod meg normális vagy vele stb akkor sokkal hamarabb fogadják el hogy felnőtt a kislányuk és barátja van. Azzal hogy eltitkoljátok vagy a szülők ellen mentek azzal hogy nem érdekel titeket mit mondanak csak mégjobban azt éritek el h ellenezni fogják. Mindenképp lassan adagoljátok be nekik hogy együtt vagytok és úgy nem kéne hogy baj legyen. 22L
2020. aug. 15. 08:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából a szülei ismernek, van két fiú tesója akik a barátaim. Elvileg nagyon szeretnek a szülei, mentem már a családdal közös kirándulásokra is
2020. aug. 15. 09:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Sőt az anyuka azt is tudja, hogy a lány szeret engem
2020. aug. 15. 09:43
 4/5 anonim válasza:
Akkor ez indulásnak jó lesz. Továbbra is azt mondom szép lassan. Legyél velük egyre többet. Aztan sok sikert ☺️
2020. aug. 15. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :))
2020. aug. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!