Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, ismerkedéskor volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ismerkedéskor volt olyan, hogy hazudnotok kellett a szakmátokról vagy egy hasonlót mondani?

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam nőként, ha megmondom az eredeti szakmámat, ami könyvelő, akkor hosszabb távon csak az érdekember férfiak kedvesem hozzám: nem tiszta cégeiket akarják rám iratni, nem tisztán számláztatni, cégükbe társként bevenni, stb., s ha van egy pár jó szex, akkor az is jó ezeknek. Ha pedig értékesítőnek vagy eladónak hazudom magamat, az egyszerűbb férfiak maradnak ismerkedésben.

Biztos van egy pár keményebb szakmában dolgozó nő (tervező, mérnök, stb.) vagy nő ismerősötök, érdekelne, hogy ők mit mondanak ismerkedés elején azért, hogy elkerüljék az érdekembereket és hozományvadászokat.

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat :).

2020. aug. 14. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hazudnék, akármi is lenne a szakmám.

Eleve elvárom én is az őszinteséget a másik féltől mindenben, ha később derülne ki a másik munkája, haragudnék, hogy miért nem az igazat mondta.

2020. aug. 14. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is könyveléssel foglalkozom, nem tapasztaltam eddig ezeket
2020. aug. 14. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Igen, főleg felületesebb ismerkedéskor inkább mondtam valami átlagos foglalkozást.
2020. aug. 14. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Hát egyik ismerősöm tanár,de nem szereti mondani mert letanarnenizik,inkabb azt kamuzza h irodaban dolgozik.
2020. aug. 14. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Szakmát miért ne lehetne elmondani? Szakmát mindig elmondta az ember, később meg ha pl. lett cége, azt nem említette, mert senki nem gondolta voplna róla, hogy van. Ugyanis nem volt a homlokára írva, és nem játszotta miatta az eszét, ahogy a mostani sznobok teszik. Elég ha akkor derült ki ahol és amikor kellett. Senkire nem tartozott, egy friss ismeretségre meg végképp. Egy egyszerű mezei fiatal farmeres lányról meg senki nem gondolta akkoriban.
2020. aug. 14. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
volna
2020. aug. 14. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:

5+Kocsija is lehetett volna korábban, de csak akkor lett amikor a pici babájával rohangálni kellett a fülészetre felszúratni állandóan, akkor vett-miatta és nem maga miatt.

Régen jobb volt, kevesebb volt a sznob bagázs.

2020. aug. 14. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezeknek kell a hazugság.. Mindent elhisznek úgyis, mert a cél a szex..
2020. aug. 15. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!