Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az eljegyzési gyűrűd? Volt olyan aki olyat kapott, ami nem is tetszik neki?
Fehérarany, rózsaszín zafírral. Előtte beszélgettünk már az eljegyzésről, tudta, hogy ezüst színűt szeretnék rózsaszín kővel. Asszem 100 ezer körül volt, csak onnan tudom, hogy takarítás közben megtaláltam számlát. Nem az ára számít.
Természetesen nagyon tetszett.
Elvittem az asszonyt az ékszerboltba, megmondtm a max. összeget, amit ráköltök, úgy vàlogasson.
Rábökött, megvettem, így nem volt hiszti, hogy nem tetszik neki.
Mutogattam neki, még be is rangsoroltam őket melyik tetszik legjobban. A fazont gyűjtöttem ki első sorban, nem azért hogy drága legyen. Az egyik nagyon nagyon tetszett. 57 ezer volt fehérarany 21 db kővel, na persze nem gyémántkővel, mert úgy 100 ezerrel drágább lett volna.
De a jeggyűrűre már nem adtunk ki sokat. 18 ezerből elintéztük.
Nem volt eljegyzes, csak felhajtasmentes hazassagkotes.
Viszont van egy eljegyzesi gyurum, amit en valasztottam. Sosem hordtam gyurut, es evekkel az osszehazasodas elott azert vettem, hogy legyen, es hogy ne nyomuljanak ismeretlen pasik, mert nem hizelgo, hanem rohadt zavaro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!