Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pillanat, amikor rádöbbentetek, hogy szerelmesek vagytok valakibe?
Azt hiszem, a konkrét pillanat azelőtt volt, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot. Azért, mert bántott, hogy én valami nagyon súlyosat kezdek érezni és magam sem értem, miért, szeretnék még közelebb kerülni hozzá, ő meg nem engedi. Akkor volt az a felismerés, hogy akkor inkább ne legyen köztünk semmilyen viszony, mert nekem ez így kibírhatatlan lesz. De aztán persze lett, majd megszakadt, megint lett, megszakadt:)
Szép a szerelem. :) De néha kemény árat kell érte fizetni.
Mákos guba és tojásleves volt aznap a menü. Ahogy kanalaztam a levest eszembe jutott a nézése. Ma másképp nézett, gyorsan végzek és rohanok fel. Mégis csalódtam a hangjában mert ilyen alkathoz
más hangszínt képzeltem el. Remegett.
Mármint a hangja. A szívem a torkomban dobogott. Kész voltam mint a mateklecke.
Mi hosszú ideig legjobb barátok voltunk, de egy idő után egyre többször beszéltünk, az öleléseink egyre hosszabbak és szorosabbak lettek, és ha nem volt velem csak rá tudtam gondolni, majd bevallotta hogy érez valamit irántam :)
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!