Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok? Működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Működhet egy olyan párkapcsolat, ahol a lány 27 múlott, a férfi pedig 49? Él valaki ilyen kapcsolatban ekkora korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
Két értelmes emberről van szó, a férfi dolgozik, a lány pedig ugyanazt tanulja amit a férfi dolgozik, lassan végez, de ő is dolgozik mellette. Nagyon hasonló érdeklődési körük van, a tulajdonságok terén szinte teljesen hasonlóak. Szinte ugyanazokat szeretik, a fontosabb dolgokról ugyanúgy gondolkodnak, szexben is teljesen egymásra találtak, teljes összhang van köztük a munkában, a szexben, és minden egyéb téren. Szerintetek működhetne ez a kapcsolat? Tudom hogy nem attól működik valami, hogy valaki azt mondja rá, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

2020. aug. 8. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha férfi lennék nekem is fiatal nő kéne.
2020. aug. 8. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:
6%

27 éves lány??? Az egy 30 éves NŐ.

Igen, működ...hetne, de nem fog. Nem fog, mert normális ember ezt nem kell, hogy megkérdezze a neten.

2020. aug. 8. 15:11
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
A párkapcsolat szerintem a leírás alapján működhet. A családalapításba én nem mennék bele viszont. A párom közelít 40-hez, én 28 vagyok, érkezik az első gyerekünk, és bizony látom, hogy 40 évesen picinykét kevésbé rugalmas az ember. 50+-ossan pedig szerintem késő a gyerekvállalás férfiaknál is, óriási a generációs szakadék.
2020. aug. 8. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen van,és működhet.

Irj,ha érdekel.

2020. aug. 8. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Működhet,ha hasonlóan gondolkoznak és a férfi jó egészségnak örvend,akár még családot is alapíthatnak.
2020. aug. 9. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!