Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Működhet egy olyan párkapcsolat, ahol a lány 27 múlott, a férfi pedig 49? Él valaki ilyen kapcsolatban ekkora korkülönbséggel?
#1 Egy 49 éves férfi szerintem még bőven vállalhat gyereket,ha szeretne.
#2 Magam is így gondolom mint te.
1. vagyok
Ilyen kérdéseknél nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy apám 42 évesen vállalt gyereket, és 54 évesen elhunyt. Nem olyan jó buli 12 évesen félárvának lenni.
Tudjuk, hogy nem mindenki ennyi idősen fog meghalni, azt is, hogy mindig minden férfi makk egészséges. De...
"Egy 49 éves férfi szerintem még bőven vállalhat gyereket,ha szeretne."
De nem a kérdésben szereplő. Ha még csak most alakulgat a kapcsolat, akkor minimum 3-4 év, mire eljutnak a gyerekvállalásig, addigra meg már nem 49 lesz, hanem 52-53. Egyébként ismerek házaspárt, akik között még nagyobb a korkülönbség, a pasi már közel 60 volt, mikor a gyerekeket vállaltak. Most a gyerekek már iskolások, a pasi meg 70 feletti összeszottyant bácsika, nevetségesen néznek ki a 40-es feleségével. A nő jóval magasabb, és folyton osztja az észt a pasinak és irányítgatja, szerintem csak visszaadja azt, amit ő kapott fiatal korában, mikor még a pasi irányított. A pasi meg rengeteget gürizik, hogy eltartsa őket, ezért is van ennyire összeszottyanva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!