Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok egy férfival már egy éve. Jól kijövünk,mindent meg tudunk beszélni,működik a kémia is. Szóval passzolunk minden téren,de úgymond nem alkotunk egy párt hivatalosan.

De viszont! Egyik nap beszélgettünk az érzéseinkről,és ő azt mondta nekem hogy “többet érez mint barátság,de ez még nem szerelem”

Én elkezdtem felé mélyebb érzéseket táplálni,már elég régóta.

Neki viszont tényleg ennyi időbe telik mire belém szeret? Vagy fél elköteleződni?

Neki is feltettem ezeket a kérdéseket,mire ő azt mondta,hogy nem szokott a szeretlek szóval dobálózni,és hogy úgyis fogja mondani nekem ha úgy érzi.

2020. aug. 8. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"Neki viszont tényleg ennyi időbe telik mire belém szeret?"----> ez nincs időhöz kötve, olyan is van aki soha nem fog beleszeretni a másikba.
2020. aug. 8. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem idő kérdése. Ha eddig nem szeretett beléd, ezután se fog. Nem véletlenül nem alkottok hivatalosan egy párt. Nem akarja.
2020. aug. 8. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Blablabla, nagyon jól tudja, hogy mivel tartsa fent a kettőtök közti viszonyt. Tudja, hogy te többet akarsz, ő meg semmi komolyat. Addig is reménykedsz, amí ködösít. Hány évesek vagytok? Ne legyél vak.
2020. aug. 8. 11:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem is van egy ilyen érzésem hogy nem akar tőlem többet. Megelégszik azzal hogy csúnyán szólva szabadidő partner vagyok neki.

Én 23 vagyok ő 28.

Csak nem értem hogy akkor miért néz hülyének? Miért nem mondja meg hogy sem most sem pedig később sem akar tőlem semmi komolyat.

2020. aug. 8. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tartom, 28 éves ember bőven tudja, hogy mit akar. Azért nem mondja meg, mert ilyen a jelleme, viszont te leléphetsz.
2020. aug. 8. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha megmondaná, hogy mi az igazság, többet nem tennéd szét neki a lábad.

Cogito ergo sum.

2020. aug. 8. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!