Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez?
Együtt vagyok egy férfival már egy éve. Jól kijövünk,mindent meg tudunk beszélni,működik a kémia is. Szóval passzolunk minden téren,de úgymond nem alkotunk egy párt hivatalosan.
De viszont! Egyik nap beszélgettünk az érzéseinkről,és ő azt mondta nekem hogy “többet érez mint barátság,de ez még nem szerelem”
Én elkezdtem felé mélyebb érzéseket táplálni,már elég régóta.
Neki viszont tényleg ennyi időbe telik mire belém szeret? Vagy fél elköteleződni?
Neki is feltettem ezeket a kérdéseket,mire ő azt mondta,hogy nem szokott a szeretlek szóval dobálózni,és hogy úgyis fogja mondani nekem ha úgy érzi.
Nekem is van egy ilyen érzésem hogy nem akar tőlem többet. Megelégszik azzal hogy csúnyán szólva szabadidő partner vagyok neki.
Én 23 vagyok ő 28.
Csak nem értem hogy akkor miért néz hülyének? Miért nem mondja meg hogy sem most sem pedig később sem akar tőlem semmi komolyat.
Ha megmondaná, hogy mi az igazság, többet nem tennéd szét neki a lábad.
Cogito ergo sum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!