Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti éreztetek már ilyet egy nő iránt?
Sziasztok! Nem látok bele a férfi fejébe, de érdekelne, hogy ti mit gondoltok. Volt egy pasim, kb másfél évig, csak 21 évesek voltunk, de nagy szerelemben. Én nagyon beleéltem magam, össze is költöztünk, voltak terveink, hogy gyereket szeretnénk, és ez egy ideig működött. Ő viszont másfél év után csajozni akart, mert úgy érezte, hogy nagyon fiatal, és a haverjain is azt látta, hogy állandóan csajoznak, élik az életüket, és megijedt, hogy 21 évesen elköteleződik. A különbség közöttünk annyi, hogy én is pasiztam volna, de mégis inkább meghoztam azt az áldozatot, hogy vele legyek, sőt, nem is járt annyira más pasin az eszem, mert ott volt ő, és ez mindent felülírt. Ő viszont inkább szakított velem, és választotta a szabadságot. Most már 25 évesek vagyunk, és soha nem adta fel azt, hogy a közelemben legyen valamilyen módon, mindig érdekelte, hogy mi van velem, mindig keresett, és elmondta azt is, hogy borzasztóan szomorú amiatt, hogy túl fiatalnak érezte magát, és szüksége volt a szabadságra, csajozásra, stb. Sajnálja, hogy nem akart elköteleződni ilyen hamar, de nem lett volna működőképes a kapcsolatunk, miközben ilyen vágyai voltak. Volt is egy rövidebb párkapcsolata, de azt mondta, hogy mindig rám gondolt, és mindig arra, hogy mennyire hiányzom. Időnként kaptam is tőle sms-eket, de ignoráltam, mert megpróbáltam továbblépni. Tegnap este azonban írt egy üzenetet, hogy beülhetnénk egy kávéra. Mi van akkor, ha én még mindig szeretem? Félek ebbe belemenni, lehetséges, hogy újra össze akarna jönni velem, most hogy már kiélte magát... de én már, érthető okokból, kevésbé bízok benne. Ezért tettem fel a kérdést, hogy volt már ilyen kapcsolatotok? Kiéltétek magatokat, majd visszamentetek a szerelmetekhez, és működőképes volt?
Köszi a válaszokat!
Nem, mert ha biztos vagyok valakiben, akkor nem megyek el csajozni. Te egy biztos pont voltál az életében, ezt a biztonságod hiányolja most és akarja újra átélni.
F
Én is 21 éves férfi vagyok és szeretem a páromat.
Olyan dolgokon mentünk át, hogy semmiért se hagynám el, pedig egy barátnőm volt még csak nagyon fiatalon.
Nekem ő meg ad mindent amire vágytam olyan téren is tehát nem különösebben érdekel más.
Vannak szebbek, csinosabbak de amíg nem másznak rám maguktól addig engem hidegen hagynak.
Megértem a te barátodat is de valahogy az én személyiségemnek fura a döntése és viselkedése. A helyében kitartottam volna melletted, és nem miután kiéltem magam mindenkivel mennék vissza...
Szerintem nem nagyon jott be neki a csajozgatas... marmint, h valoszunuleg sok visszautasitast kaphatott.
Ugyhogy ugy van vele, h nalad azert meg beprobalkozik, hiszen te biztos pont vagy szamara.
En a helyedben nem esnek hasra elotte...
"hogy borzasztóan szomorú amiatt, hogy túl fiatalnak érezte magát, és szüksége volt a szabadságra, csajozásra, ".... értsd, azt gondoltam sok más nőt össze tudok szedni ezért te nem voltál elég, de nem jött össze mert nem kellek annyi embernek mint gondoltam.
A helyedben én biztos nem mennék sehova olyasvalakivel aki ilyen gagyi indokkal vetett véget a kapcsolatnak. Szükségletei voltak? És mi a garancia rá, hogy egy pár év múlva nem lesz megint ilyen szeszélye? Semmi, ugyanígy meg fogja ezt veled csinálni, pláne ha tudja, hogy megteheti.
Ha valakinek nem vagy elég mert még "élni akar" és úgy érzi te, vagy a kapcsolatotok gátolja ebben, annak sosem leszel elég. 21 évesen pedig már felnőtt vagy, bár szerintem egy ilyen kifogás már a 18 éveseknél is gázos. Sajnálom, hogy ezt más nem mondta még :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!